Καλώς ήλθατε!

  
210 970 9000
 

Οι ανταμοιβές της altereGo Bonus Card


alterego bonus card - αγορες

Μέσα από τις αγορές σας

Κάθε ευρώ αγοράς είναι 1 πόντος altereGo Bonus Card. Κάθε 20 πόντους, κερδίζετε 1 ευρώ στις επόμενες αγορές. Οι πόντοι συγκεντρώνονται στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι και εξαργυρώνονται όποτε εσείς θέλετε, αρκεί να έχετε κάθε φορά που εξαργυρώνετε το κέρδος σας, τουλάχιστον 20 πόντους μέσα στον λογαριασμό σας.


alterego bonus card - προσφορες

Μέσα από προσφορές

Αναζητήστε τις προσφορές που δίνουν περισσότερους πόντους στην altereGo Bonus Card σας.

Τρόποι ενημέρωσης και εξαργύρωσης


Κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα κατάστημα altereGo ή μια από τις συνεργαζόμενες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις, μπορείτε να ενημερώνεστε για τους πόντους που έχετε ήδη κερδίσει. Εφόσον έχετε πάνω από 20 πόντους συγκεντρωμένους και πραγματοποιήσετε κάποια αγορά, μπορείτε να κάνετε και εξαργύρωση των πόντων.

Οι πόντοι εξαργυρώνονται πάντα μειώνοντας το ποσό που πληρώνετε για τις αγορές σας, και όχι σε μετρητά. Σε περίπτωση που το ποσό της εξαργύρωσης είναι μεγαλύτερο από το ποσό της αγοράς, το υπόλοιπο μένει στο λογαριασμό σας και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη επίσκεψή σας.

Εκτός από τα καταστήματα, για την ενημέρωσή σας, μπορείτε να καλείτε το Γραφείο Εξυπηρετήσεως Πελατών στο τηλέφωνο 210 9709000.

Online ενημέρωση

Συμπληρώστε στο παρακάτω πεδίο τον αριθμό της Bonus Card σας και πατήστε το κουμπί της αναζήτησης για να μάθετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει και την αξία της έκπτωσης που έχετε κερδίσει.