Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Καλώς ήλθατε!

  
210 970 9000

Πιστοποιήσεις Υγρών Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (E-Liquids)

alter eGo - Πιστοποιήσεις Υγρών Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικών Τσιγάρων
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αν και δεν είναι ιατρική μέθοδος διακοπής του καπνίσματος, είναι ένα απολαυστικό, εναλλακτικό, υγιεινότερο προϊόν που απευθύνεται σε καπνιστές. Δεν το λέμε εμείς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα κάθε επιστημονικής συγκριτικής έρευνας που έχει δημοσιευθεί. Είναι ένα προϊόν που αλλάζει συνήθειες δεκαετιών.

Δυστυχώς, συζητήσεις και ανυπόστατοι ισχυρισμοί έχουν δημιουργήσει μία θολή εικόνα σχετικά με την ασφάλειά του.

Η εταιρία μας, μέλος του ευρωπαϊκού συνδέσμου ηλεκτρονικού τσιγάρου (ECITA) και του αντίστοιχου ελληνικού (ΣΕΕΗΤ), συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids), από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζουμε την διαχρονική παροχή ασφαλών προϊόντων ηλεκτρονικού καπνίσματος.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης αποδεικνύει ότι :

  • Τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουμε, όπως προκύπτει από την ταξινόμηση των συστατικών τους, είναι σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς περί ασφάλειας των χημικών προϊόντων.
  • Τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουμε δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και συγκεκριμένα νιτροζαμίνες και αρωματικούς πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες.

Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να δοθεί ένα τέλος στην δυσφήμιση χωρίς όρια του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Τώρα πια, η σύγκριση με το παραδοσιακό τσιγάρο (το πλέον επιβλαβές προϊόν που κυκλοφορεί) είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι έλληνες καπνιστές μπορούν να έχουν πλέον στη διάθεση τους εναλλακτικά προϊόντα καπνίσματος πιστοποιημένα ασφαλή, τα προϊόντα alter eGo.

Ενδεικτικά Πιστοποιητικά Υγρών Αναπλήρωσης

Κάντε κλικ στις παρακάτω γεύσεις των E-Liquids για να δείτε το πιστοποιητικό τους.Πιστοποιηση E-Liquid Halo Purity

Κάθε προϊόν της HALO διαθέτει ημερομηνία κατασκευής και παρτίδα παραγωγής. Παράγονται στις ΗΠΑ, με συστατικά ανώτατης ποιότητας (Νικοτίνη και Προπυλενογλυκόλη USP grade) και συμπληρώματα γεύσης αποκλειστικά από FEMA GRAS πιστοποιημένες εταιρίες παραγωγής.

Πιστοποιηση El Greco liquid

Τα El Greco είναι φτιαγμένα από υψηλότατης φαρμακευτικής ποιότητας (USP Grade) Νικοτίνη, Προπυλενογλυκόλη, Φυτική Γλυκερίνη και αρώματα για τη γεύση, από φυσικές ή φυσικά ακριβείς ουσίες υψηλότατης ποιότητας, αποκλειστικά Ευρωπαϊκής Παραγωγής.