Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Καλώς ήλθατε στην alter eGo!

  
210 970 9000
Odin by Baker White

Υγρά Αναπλήρωσης

Odin by Baker White

Θεϊκή απόλαυση!

Αν δεν είστε έτοιμοι, απλά μην τα δοκιμάσετε! Μετά τα Odin, τα υγρά αναπλήρωσης δεν θα είναι ποτέ ίδια. Γιατί με τα Odin, κάθε ιδέα που έχετε για το πώς είναι η γεύση σε ένα υψηλής περιεκτικότητας VG υγρό αναπλήρωσης θα αλλάξει! Μία μοναδική πρωτοπορία της Baker White, η διαδικασία διπλής ωρίμανσης, φέρνει τα πάνω κάτω στα υγρά αναπλήρωσης High VG. Τώρα πια δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τη γεύση για να έχετε πλούσιο και πυκνό ατμό!


Μία ανώτερης ποιότητας σειρά υγρών αναπλήρωσης που απευθύνεται σε ατμιστές που είναι έτοιμοι να περάσουν σε άλλο επίπεδο! Κατασκευασμένα ειδικά για ατμοποιητές υπερ-υψηλής απόδοσης, κάθε υγρό αναπλήρωσης Odin κάθε φορά που το ατμίζετε είναι μια διαφορετική εμπειρία! Με αποδόσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία, ανεξάρτητα σε πόσα watt ή θερμοκρασία ατμίζετε, το σίγουρο είναι ότι θα απολαμβάνετε κάτι διαφορετικό σε κάθε στήσιμο!


Καθαρές γεύσεις που απογειώνουν την εμπειρία του ατμίσματος, και ικανοποιούν απόλυτα κάνοντας το άτμισμα μία καθαρά προσωπική εμπειρία!


Μία απόλυτη και ανώτερη σειρά υγρών, είναι τώρα στη διάθεσή σας από την Baker White και την Alter eGo! Κατασκευασμένα με απαράμιλλες προδιαγραφές παραγωγής και τις καλύτερες πρώτες ύλες, σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO 6.


Σε 6 διαφορετικές γεύσεις Odin που απλά δεν περιγράφονται με λόγια! Γι’ αυτό ίσως και έχουν μόνο αριθμούς! 101, 104, 105 107, 113!


You can have it all! And you can have it now!


5 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

 • Odin 101

  33 Αξιολόγηση(εις)
  25,50 €
 • Odin 104

  3 Αξιολόγηση(εις)
  25,50 €
 • Odin 105

  5 Αξιολόγηση(εις)
  25,50 €
 • Odin 107

  3 Αξιολόγηση(εις)
  25,50 €
 • Odin 113

  3 Αξιολόγηση(εις)
  25,50 €

5 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα