Καλώς ήλθατε στο e-Shop της alter eGo!

  
210 970 9000

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Alter eGo A5 BVC

Η απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο! Η σειρά ηλεκτρονικών τσιγάρων A5 BVC είναι ιδανική για τους απαιτητικούς. Συνδυάζει ισχυρές μπαταρίες με την νέα γενιά των ατμοποιητών AltereGo A5 BVC. Ποιότητα κατασκευής, ευρηματικό design, ευχρηστία και δυνατές επιδόσεις χαρακτηρίζουν την σειρά A5 BVC!

Ένα τεχνολογικό επίτευγμα με την υπογραφή της Alter eGo, που ανοίγει μια νέα εποχή στην απόλαυση και έγινε αμέσως η πρώτη επιλογή των απαιτητικών.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μεγάλη ποσότητα ατμού με πλούσια υφή και βαθιά γεύση. Με αντίσταση τοποθετημένη στο κάτω μέρος, με νέα τεχνολογία κάθετης τοποθέτησης για εξαιρετική απόδοση. Ο ατμοποιητής είναι κατασκευασμένος από γυαλί Pyrex που προστατεύεται εξωτερικά από πλαστικό για μέγιστη προστασία. Στιβαρή κατασκευή, ένδειξη πληρότητας υγρού και χαμηλού κόστους αντικαταστάσιμες κεφαλές καθιστούν το Α5 BVC ιδανικό για έμπειρους και αρχάριους αλλά απαιτητικούς ατμιστές.

  • - Ισχυρές μπαταρίες 650mah και 900mah (VV)
  • - Νέας τεχνολογίας κεφαλές A5 BVC 1.6ohm
  • - Κάθετη αντίσταση για μεγάλη παραγωγή ατμού
  • - Γυαλί Pyrex προστατευμένο εξωτερικά με πλαστικό για ασφαλέστερη λειτουργία
  • - Πλούσια, βαθιά γεύση από την πρώτη στιγμή
  • - Υψηλή αξιοπιστία

Διατίθεται σε μονό ή διπλό πακέτο με μπαταρίες 650mah ή σε μονό πακέτο με μπαταρία 900mah VV, σε πολλά διαφορετικά χρώματα μπαταρίας και ατμοποιητή.

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα