Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

alter ego - Η κορυφαία εταιρία ηλεκτρονικoύ τσιγάρουΣΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Η alter ego δημιούργησε το 2009 στην Ελλάδα, το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη. Ήταν και παραμένει αμιγώς Ελληνική εταιρία που στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η πρωτοποριακή της αντίληψη σε συνδυασμό με τις σταθερές της αξίες και το πάθος της κατά του καπνίσματος, την ανέδειξε σε πρωταγωνιστή της εγχώριας αγοράς. Κάτι που αποδεικνύεται από την πιστότητα δεκάδων χιλιάδων φίλων-πελατών της αλλά και από εταιρικούς δείκτες.

125%
αύξηση κύκλου εργασιών 2015-2017
52
Καταστήματα σε Έλλαδα & Κύπρο
250
Σημεία Πώλησης σε Έλλαδα & Κύπρο
25%
ετήσια αύξηση δικτύου καταστημάτων
200%
αύξηση ανθρώπινου δυναμικού 2015-2017

ΟΡΑΜΑ

 

To όραμα της alter ego,
ήταν και θα παραμείνει ένα

TO TEΛΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Για εμάς αποτελεί δέσμευση να εμπνέουμε ενήλικους καπνιστές, να κάνουν τη δική τους επανάσταση, επιλέγοντας το άτμισμα και μένοντας για πάντα μακριά από το τσιγάρο.

Aυτό ήταν και το όραμα των 5 ιδρυτών της εταιρίας, που αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους επανάσταση, να αφήσουν την καριέρα τους και να δημιουργήσουν την alter ego.

Γιατί; Για να δώσουν στους καπνιστές τη δυνατότητα επιλογής μιας ζωής χωρίς τις θανατηφόρες επιπτώσεις του καπνίσματος.

Πώς; Με μία εταιρία πρότυπο, που δεν διστάζει να ανατρέψει τα δεδομένα, πάντα όμως με γνώμονα την άριστη ποιότητα, τη συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό στους πελάτες της και το περιβάλλον.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

Με σύνθημα

ΚΑΝΕΝΑΣ
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

δημιουργήσαμε έναν κόσμο
ατμιστικής απόλαυσης,
που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις

Παρέχουμε το πλήρες φάσμα επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων ατμίσματος: Yγρά αναπλήρωσης, συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, αξεσουάρ (σύμφωνα πάντα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία)

Προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες

Φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας με γνώση, εμπειρία, και χαμόγελο

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινής ζωής χιλιάδων ανθρώπων, τόσο μέσα από το δίκτυο καταστημάτων μας, όσο και από τα διαδικτυακά μας κανάλια.

Δέσμευση στις επενδύσεις

Ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παρασκευής και εμφιάλωσης e-liquids

Μένοντας πιστοί στη στρατηγική μας για στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, και ταυτόχρονα παροχή ασφαλών προϊόντων στους Έλληνες ατμιστές σε ανταγωνιστικές τιμές, αναπτύξαμε μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης των υγρών αναπλήρωσης 'alter ego'.

Δες πώς παράγονται τα e-liquids

Διασφάλιση ποιότητας

alter ego e-liquids. Tα μόνα στην Ελλάδα, ελεγμένα από το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Με σεβασμό στον Έλληνα ατμιστή, και με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, η alter ego προχώρησε για άλλη μία φορά σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών. Eφαρμόσαμε το καινοτόμο πρόγραμμα «Quality PLUS», σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, για όλα τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

Mάθε περισσότερα για τα alter ego e-liquids

Δίκτυο καταστημάτων

Όλη η εμπειρία alter ego, σε περιμένει να τη ζήσεις σε κάθε κατάστημά μας. Μοιράσου μαζί μας το πάθος κατά του καπνίσματος. Επίλεξε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σου παρέχει οποιαδήποτε ενημέρωση, καθοδήγηση ή λύση χρειάζεσαι. Θέλεις να ξεκινήσεις το άτμισμα; Είσαι ατμιστής/τρια και δεν θέλεις συμβιβασμούς;

Βρες το κοντινότερό σου κατάστημα

Bonus Card

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της Alter Ego, σπάει τους κανόνες και στα προνόμια. Μία κάρτα, αμέτρητες εκπλήξεις. Και το σημαντικότερο; Κάθε κάτοχος Bonus Card, μπορεί να εξαργυρώνει τους πόντους του αποκτώντας μία ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ηλεκτρονικού τσιγάρου.

ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ – ΜΑΖΕΥΕΙΕΣ ΠΟΝΤΟΥΣ – ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Ανακάλυψε τι σου προσφέρει η Bonus Card