Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Alter eGo Α1

alter ego a1 ηλεκτρονικο τσιγαρο

Τρόπος Χρήσης

Θέση σε λειτουργία:

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας 5 φορές σε γρήγορη διαδοχή. Το φώς λειτουργίας θα αναβοσβήσει 5 φορές και το alter eGo A1 θα είναι έτοιμο για χρήση. Με τον ίδιο τρόπο θα σβήσετε το alter eGo A1 με 5 γρήγορα πατήματα του κουμπιού λειτουργίας.

Λειτουργία:

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και κρατήστε το πατημένο για όσο χρόνο εισπνέετε.

Φόρτιση:

Απλά συνδέστε το alter eGo A1 με ένα κομπιούτερ ή έναν αντάπτορα τοίχου, μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. Όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί, το φως λειτουργίας θα σβήσει.

Πλήρωση με υγρό:

Πατήστε το καπάκι προς τα κάτω και ξεβιδώστε το. Γεμίστε την δεξαμενή με υγρό αναπλήρωσης. Η χωρητικότητα είναι 2 ml.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Παρακαλώ μην υπερπληρώσετε πάνω από το σημείο μέγιστης πλήρωσης, ώστε να αποφύγετε την υπερχείλιση του υγρού όταν βιδώσετε πάλι το καπάκι.
  2. Παρακαλούμε να στάξετε μερικές σταγόνες υγρού στην ανταλλακτική κεφαλή, πριν την πρώτη χρήσης της μόνο, για να αποφύγετε την καταστροφή της ανταλλακτικής κεφαλής.

Αντικατάσταση κεφαλής alter eGo A1

Πατήστε το καπάκι προς τα κάτω και ξεβιδώστε το. Η ανταλλακτική κεφαλή είναι βιδωμένη στον αεραγωγό. Ξεβιδώστε την, ξεπλύνετε τον αεραγωγό και το επιστόμιο και βιδώστε μια καινούρια, αφού στάξετε μερικές σταγόνες υγρού στην νέα κεαφαλή. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε να μην πλύνετε την ανταλλακτική κεφαλή με νερό. αυτό θα οδηγήσει στην καταστροφή της).

Αλλαγή χρώματος φωτός λειτουργίας ή απενεργοποίησή του:

Όταν το alter eGo A1 είναι εκτός λειτουργίας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας. Το φώς λειτουργίας θα ανάψει και θα αρχίσει να αλλάζει μεταξύ των διαφορετικών χρωμάτων κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, λευκό, μώβ και χωρίς φώς.

Μεταβολή ρύθμισης εισαγωγής αέρα:

Γυρνώντας το δαχτυλίδι ρύθμισης εισαγωγής αέρα δεξιόστροφα ή αριστεροστροφα μεταβάλλετε την ποσότητα εισαγωγής αέρα. Η μέγιστη ρύθμιση επιτυγχάνεται όταν τα δύο ενδεικτικά σημεία ταυτίζονται.