Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Alter eGo Α4


Ηλεκτρονικο τσιγαρο altereGo A4

To Alter eGo – A4 χρησιμοποιεί τις μεγάλες μπαταρίες 650 που επιτρέπουν 650 ρουφηξιές πριν χρειαστούν επαναφόρτιση. Το Alter eGo – A4 χρησιμοποιεί τους clearomizers Alter eGo – A4 με χωρητικότητα 1,6 ml. Το clearomizer A4 έχει αντίσταση 2,8ohm. Το Alter eGo – A4 έχει ρεαλιστική αίσθηση και παράγει μεγάλες ποσότητες ατμού. Η λειτουργία κλειδώματος της μπαταρίας βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει την αυτονομία.

ΦΟΡΤΙΣΗ

To Alter eGo – A4 χρησιμοποιεί μια Alter eGo επαναφορτιζόμενη μπαταρία 650 mAh στα 3.7volt με σύστημα κλειδώματος που σας επιτρέπει το άνοιγμα/κλείσιμο της μπαταρίας. Έτσι αποτρέπει την τυχαία αποφόρτιση της μπαταρίας όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Χρειάζονται 2 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Οι μπαταρίες Alter eGo διαθέτουν ένα microchip για την αποτροπή υπερφόρτωσης. Ο φορτιστής θα σταματήσει αυτόματα όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως.

Φόρτιση Alter eGo-A4

Για την φόρτιση, βιδώστε ΑΠΑΛΑ την μπαταρία στον φορτιστή USB. Μετά τοποθετήστε τον φορτιστή USB στον αντάπτορα ή σε μια θύρα USB σε computer. Το φωτάκι του διακόπτη της μπαταρίας θα αναβοσβήσει.

Το φωτάκι του φορτιστή USB είναι κόκκινο κατά την φόρτιση, πράσινο όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί.

  • Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή για να αποφύγετε καταστροφή της μπαταρίας.
  • Φορτίστε την μπαταρία πριν την πρώτη χρήση για να αυξήσετε την διάρκεια ζωής της.
  • Καθαρίζετε καλά τους πόλους της μπαταρίας με ένα απορροφητικό χαρτί ή μία μπατονέτα πριν την φόρτιση.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ του Alter eGo - A4

Για να συναρμολογήσετε το Alter eGo – A4, χρειάζεστε μια μπαταρία και έναν clearomizer A4. Βιδώστε δεξιόστροφα την μπαταρία στον clearomizer αφού έχετε γεμίσει τον clearomizer με υγρό αναπλήρωσης.

ΧΡΗΣΗ του Alter eGo - A4

To Alter eGo – A4 δουλεύει μόνο όταν πατηθεί το κουμπί LED. Πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί LED και εισπνεύστε ταυτόχρονα. Αφήστε το κουμπί μετά την εισπνοή. Όταν πατηθεί το κουμπί, ανάβει το LED. Η εισπνοή σας πρέπει να είναι ΑΠΑΛΗ. Η διάρκεια της εισπνοής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ότι με ένα κανονικό τσιγάρο. Μετά από 10-15 συνεχόμενες εισπνοές αφήστε το Alter eGo – A4 να «ξεκουραστεί» για 5 λεπτά τουλάχιστον.

Μπαταρία

Οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες. Όταν οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες, το Alter eGo - A4 δεν λειτουργεί. Για να ξεκλειδώσετε την μπαταρία, πατήστε 5 φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα το κουμπί LED. Το φως LED θα αναβοσβήσει, και η μπαταρία θα είναι έτοιμη για χρήση. Για να κλειδώσετε την μπαταρία επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από ζέστη, υγρασία και αιχμηρά αντικείμενα. Μην τις αφήνετε να πέσουν.

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ Α4

clearomizer alterego a4

Γέμισμα με υγρό αναπλήρωσης

γεμισμα alter ego Α4 clearomizer με υγρο αναπληρωσης

  1. Ξεβιδώστε το επιστόμιο από το σώμα.
  2. Γεμίστε με υγρό τον ατμοποιητή (προσοχή, ρίχνετε το υγρό περιμετρικά, όχι στην κεντρική τρυπούλα).
  3. Βιδώστε πάλι το επιστόμιο στο σώμα του Α4.
  4. Αφήστε τον ατμοποιητή για 1-2 λεπτά για να απορροφήσει το νέο υγρό.

Την πρώτη φορά, ο ατμοποιητής θα φτάσει στην κανονική του λειτουργία μετά από χρήση 1ml υγρού.EΓΓΥΗΣΗ και ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Μπαταρίες και Φορτιστές

Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας 28 ημερών. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι για 300 κύκλους φόρτισης. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες alter eGo είναι λιθίου, και για αυτό το λόγο η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής είναι ένα εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου που δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι απαραίτητο εξάρτημα για την μετατροπή του υγρού αναπλήρωσης (e-liquid) σε ατμό. Ο clearomizer Alter eGo - A4, είναι αναλώσιμος και για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να έχετε πάντα απόθεμα και να τον αλλάζετε όταν χρειαστεί. Το προσδόκιμο ζωής του clearomizer είναι μεταξύ 10 και 15 ημερών ανάλογα με την ένταση χρήσης. Οι clearomizers Alter eGo A4 έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή (DOA).