Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Καλώς ήλθατε!

  
210 970 9000

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Alter eGo Α5


Ηλεκτρονικο τσιγαρο altereGo A5

To Alter eGo - A5 χρησιμοποιεί τις μεγάλες μπαταρίες 650/900mAh που επιτρέπουν 650/900 ρουφηξιές πριν χρειαστούν επαναφόρτιση. Το Alter eGo - A5 χρησιμοποιεί τους clearomizers Alter eGo - A5 με χωρητικότητα 1,4 ml. Το clearomizer A5 έχει ανταλλακτική κεφαλή με αντίσταση 1,8ohm. Το Alter eGo - A5 έχει ρεαλιστική αίσθηση και παράγει μεγάλες ποσότητες ατμού. Η λειτουργία κλειδώματος της μπαταρίας βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει την αυτονομία.

ΦΟΡΤΙΣΗ

To Alter eGo - A5 χρησιμοποιεί μια Alter eGo επαναφορτιζόμενη μπαταρία 650 mAh (ή 900mAh) στα 3.7volt με σύστημα κλειδώματος που σας επιτρέπει το άνοιγμα/κλείσιμο της μπαταρίας. Έτσι αποτρέπει την τυχαία αποφόρτιση της μπαταρίας όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Χρειάζονται 2 ώρες (ή 4 ώρες στην περίπτωση της μπαταρίας των 900mAh) για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Οι μπαταρίες Alter eGo διαθέτουν ένα microchip για την αποτροπή υπερφόρτωσης. Ο φορτιστής θα σταματήσει αυτόματα όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως.

Φόρτιση Alter eGo-A5

Για την φόρτιση, βιδώστε ΑΠΑΛΑ την μπαταρία στον φορτιστή USB. Μετά τοποθετήστε τον φορτιστή USB στον αντάπτορα ή σε μια θύρα USB σε computer. Το φωτάκι του διακόπτη της μπαταρίας θα αναβοσβήσει.

Το φωτάκι του φορτιστή USB είναι κόκκινο κατά την φόρτιση, πράσινο όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί.

 • Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή για να αποφύγετε καταστροφή της μπαταρίας.
 • Φορτίστε την μπαταρία πριν την πρώτη χρήση για να αυξήσετε την διάρκεια ζωής της.
 • Καθαρίζετε καλά τους πόλους της μπαταρίας με ένα απορροφητικό χαρτί ή μία μπατονέτα πριν την φόρτιση.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ του Alter eGo - A5

Για να συναρμολογήσετε το Alter eGo - A5, χρειάζεστε μια μπαταρία και έναν clearomizer A5. Βιδώστε δεξιόστροφα την μπαταρία στον clearomizer αφού έχετε γεμίσει τον clearomizer με υγρό αναπλήρωσης.

ΧΡΗΣΗ του Alter eGo - A5

To Alter eGo - A5 δουλεύει μόνο όταν πατηθεί το κουμπί LED. Πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί LED και εισπνεύστε ταυτόχρονα. Αφήστε το κουμπί μετά την εισπνοή. Όταν πατηθεί το κουμπί, ανάβει το LED. Η εισπνοή σας πρέπει να είναι ΑΠΑΛΗ. Η διάρκεια της εισπνοής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ότι με ένα κανονικό τσιγάρο. Μετά από 10-15 συνεχόμενες εισπνοές αφήστε το Alter eGo - A5 να «ξεκουραστεί» για 5 λεπτά τουλάχιστον.

Μπαταρία

Οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες. Όταν οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες, το Alter eGo-A5 δεν λειτουργεί. Για να ξεκλειδώσετε την μπαταρία, πατήστε 5 φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα το κουμπί LED. Το φως LED θα αναβοσβήσει, και η μπαταρία θα είναι έτοιμη για χρήση. Για να κλειδώσετε την μπαταρία επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από ζέστη, υγρασία και αιχμηρά αντικείμενα. Μην τις αφήνετε να πέσουν.

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ Α5

clearomizer alterego a5

Γέμισμα με υγρό αναπλήρωσης

γεμισμα alter ego Α5 clearomizer με υγρο αναπληρωσης

 1. Αν έχετε τον ατμοποιητή βιδωμένο πάνω στην μπαταρία, ξεβιδώστε τον.
 2. Ξεβιδώστε την βάση του από το σώμα.
 3. Γεμίστε με υγρό (προσοχή περιμετρικά όχι στην κεντρική τρυπούλα).
 4. Βιδώστε πάλι την βάση στο σώμα του A5.
 5. Αφήστε τον ατμοποιητή για 1-2 λεπτά για να απορροφήσει το νέο υγρό.

Την πρώτη φορά, ο ατμοποιητής θα φτάσει στην κανονική του λειτουργία μετά από χρήση 1ml υγρού.

Διαδικασία αντικατάστασης κεφαλής clearomizer A5

αλλαγη κεφαλης alter ego A5 clearomizer

Για να αντικαταστήσετε την κεφαλή του ατμοποιητή ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

 1. Γυρίστε τον A5 ανάποδα, με το επιστόμιο προς τα κάτω
 2. Ξεβιδώστε την βάση από το σώμα του A5.
 3. Ξεβιδώστε την κεφαλή-αντίσταση από την βάση
 4. Στην θέση της, βιδώστε την καινούρια κεφαλή αντίσταση
 5. Συμπληρώνετε με υγρό (προσοχή περιμετρικά όχι στην κεντρική τρυπούλα) αν χρειάζεται
 6. Βιδώστε πάλι την βάση στο σώμα του A5
 7. Περιμένετε ένα μικρό χρονικό διάστημα ενός λεπτού για να απορροφήσει το υγρό.EΓΓΥΗΣΗ και ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Μπαταρίες και Φορτιστές

Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας 28 ημερών. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι για 300 κύκλους φόρτισης. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες alter eGo είναι λιθίου, και για αυτό το λόγο η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής είναι ένα εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου που δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι απαραίτητο εξάρτημα για την μετατροπή του υγρού αναπλήρωσης (e-liquid) σε ατμό. Η κεφαλή του clearomizer Alter eGo - A5, είναι αναλώσιμη και για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να έχετε μερικές σε απόθεμα και να τις αλλάζετε συχνά. Το προσδόκιμο ζωής της κεφαλής είναι μεταξύ 10 και 15 ημερών ανάλογα με την ένταση χρήσης. Για να τις διατηρείτε σε καλή κατάσταση σας συνιστούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης. Οι κεφαλές του ατμοποιητή Alter eGo-A5 έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή (DOA).