Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Alter eGo - eCab

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Alter eGo-eCab by Joyetech

To Alter eGo-eCab είναι η απλούστερη έκδοση του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Διαθέτει μια μπαταριοθήκη με τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε εύκολα και γρήγορα την επαναφορτιζόμενη μπαταρία όταν αυτή αδειάσει. Επίσης, το Alter eGo-eCab έχει σχεδιαστεί να επιτρέπει στον ατμιστή να ελέγξει και να αλλάξει γρήγορα και εύκολα τον ατμοποιητή.
Η μπαταρία του Alter eGo-eCab σας παρέχει την δυνατότητα 150 εισπνοών (puffs). Η επαναφόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου 2 ώρες.
Η μοναδική τεχνολογία Tank System χρησιμοποιεί αμπούλες που ξαναγεμίζουν και είναι πολύ πιο οικονομικό από τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά τσιγάρα. H λεπτή και κομψή σχεδίαση του Alter eGo-eCab το καθιστά ελαφρύ και άνετο στην χρήση.
Για να εξασφαλίσετε την βέλτιστη απόδοση και την ασφάλεια στην χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter eGo-eCab, παρακαλούμε να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο χρήσης για όλες τις οδηγίες λειτουργίας και της προφυλάξεις κατά χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
*Παρακαλώ σημειώστε, ότι διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τα περιεχόμενα του πακέτου και τις λειτουργίες των συσκευών, για λόγους βελτίωσης της απόδοσης και μόνο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Φόρτιση της μπαταρίας

To Alter eGo-eCab χρησιμοποιεί μπαταρίες 3.7v 360mAh ιόντων λιθίου. Για την φόρτιση των μπαταριών θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά ο ειδικός φορτιστής του Alter eGo-eCab. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας είναι περίπου 2 ώρες (για μπαταρίες οι οποίες είναι πλήρως αποφορτισμένες).
Alter eGo-eCab Φορτιση Για να φορτίσετε τις μπαταρίες τοποθετήστε τις στον φορτιστή προσέχοντας την πολικότητα της μπαταρίας να είναι στην σωστή θέση. Συνδέστε το καλώδιο του φορτιστή σε μια θύρα USB η οποία μπορεί να δώσει επαρκή ισχύ ρεύματος ή στην πρίζα του τοίχου με την βοήθεια του USB αντάπτορα. Ένα κόκκινο λαμπάκι θα ανάψει πάνω από την μπαταρία για να δείξει ότι η φόρτιση έχει ξεκινήσει. Όταν η φόρτιση της μπαταρίας έχει ολοκληρωθεί, το λαμπάκι θα γίνει πράσινο.

  • Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή για την φόρτιση των μπαταρίων του Alter eGo-eCab. Μην χρησιμοποιείτε άλλου τύπου μπαταρίες γιατί μπορεί προκλιθεί δισλειτουργία ή ζημιά.
  • Φορτίστε τις μπαταρίες σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια υψηλής τάσης USB θύρα.
  • Η μπαταρία ιόντων λιθίου του Alter eGo-eCab είναι αναλώσιμη. Με την χρήση της στην πάροδου του χρόνου, η διάρκεια μιας φόρτισης θα μικραίνει.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε φορτίσει πλήρως την μπαταρία πριν από την πρώτη χρήση.

Συναρμολόγηση του Alter eGo-eCab

Alter eGo-eCab Φορτιση Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab αποτελείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μια θήκη μπαταρίας, έναν ατμοποιητή, ένα κάλυμμα ατμοποιητή και μια αμπούλα (tank).
Για να το συναρμολογήσετε, τοποθετήστε πρώτα την μπαταρία μέσα στην θήκη της μπαταρίας με τον θετικό πόλο της μπαταρίας μπροστά. Τοποθετήστε το καπάκι της μπαταριοθήκης στο κάτω μέρος μέχρι να μπει στην θέση του.
Τοποθετήστε τον ατμοποιητή μέσα στο κάλυμμα του ατμοποιητή και βιδώστε το πάνω στην μπαταριοθήκη δεξιόστροφα απάλα. Υπερβολική δύναμη μπορεί να δημιουργήσει φθορά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Alter eGo - eCab Συναρμολόγηση

Γέμισμα της Αμπούλας (tank) με Υγρό Αναπλήρωσης

Για να γεμίσετε την αμπούλα με υγρό αναπλήρωσης χρειάζεστε τα ειδικά μπουκαλάκια με το λεπτό επιστόμιο που εφαρμόζει τέλεια στις αμπούλες του Alter eGo-eCab. Χρησιμοποιώντας τα ειδικά μπουκαλάκια για την μεταφορά υγρού, γεμίζετε την αμπούλα κατ’ ευθείαν από την τρύπα που υπάρχει στο καπάκι της αμπούλας. Τοποθετήστε την γεμάτη αμπούλα με υγρό αναπλήρωσης στο κάλυμμα του ατμοποιητή έτσι ώστε να καθήσει πάνω στην ακίδα του ατμοποιητή. Μην ξεχειλίζετε την αμπούλα με υγρό αναπλήρωσης.

Αντικατάσταση του ατμοποιητή

Alter eGo-eCab αντικατασταση ατμοποιητη

Αφαιρέστε την αμπούλα (tank) και ξεβιδώστε το κάλυμμα του ατμοποιητή πάνω από την μπαταριοθήκη. Τον ατμοποιητή θα τον βρείτε στο επάνω μέρος της μπαταριοθήκης όταν το κάλυμμα αφαιρεθεί. Η ευκολία πρόσβασης του ατμοποιητή σας επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση του ή τον καθαρισμό του.


Χρήση του Alter eGo - eCab

Πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί LED πάνω στην μπαταριοθήκη και εισπνεύστε ταυτόχρονα. Αφήστε το κουμπί μετά την εισπνοή. Αφήστε τον πλούσιο ατμό να γεμίσει το στόμα σας και απολαύστε την γεύση. Μην κάνετε μικρές και δυνατές εισπνοές.

  • Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του Alter eGo – eCab είναι πλήρως φορτισμένη και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σωστά συναρμολογημένο.
  • Αρχικά η συσκευή είναι σε κατάσταση αδράνειας (OFF). Πατήστε το κουμπί LED πέντε (5) φορές μέσα σε δύο (2) δευτερόλεπτα ώστε να ενεργοποιηθεί η συσκευή.
  • Κρατήστε το κουμπί πατήμενο κατά την διάρκεια της εισπνοής. Αφήστε το κουμπί μετά την εσπνοή. Αν το κουμπί κρατηθεί πατημένο για αρκετό χρόνο θα κλείσει μόνο του για αποφευχθεί η υπερθέρμανση της συσκευής. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αφήστε την συσκευή να επιστρέψει σε κανονική θερμοκρασία.


Εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab έχει σύστημα προστασίας της μπαταρίας από τυχαίo πάτημα του κουμπιού LED και πιθανό άδειασμα της μπαταρίας. Για να κλείσετε την μπαταρία, πατήστε το κουμπί LED πέντε (5) φορές μέσα σε δύο (2) δευτερόλεπτα. Το κουμπί LED θα αναβοσβήσει μερικές φορές και θα κλείσει η μπαταρία. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δεν λειτουργεί όσο είναι σε αυτήν την κατάσταση. Για να ενεργοποιήσετε και πάλι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας , πατήστε το κουμπί LED και πάλι πέντε (5) φορές μέσα σε δύο (2) δευτερόλεπτα.

Ορθή αφαίρεση της αμπούλας

Για να αφαιρέσετε την αμπούλα (tank) απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab, κρατήστε το με την μπαταρία προς τα πάνω. Στρέψτε και τραβήξτε αργά προς τα κάτω την αμπούλα. Αυτό αποτρέπει πιθανή διαρροή των υγρών αναπλήρωσης αν το καπάκι ανοίξει κατά λάθος κατά την διαδικασία αυτή.Συντήρηση του Alter eGo - eCab

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab χρειάζεται σωστή συντήρηση ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα λειτουργεί σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατήστε το καθαρό χρησιμοποιώντας για παράδειγμα μια θήκη μεταφοράς. Καθαρίστε τακτικά την εξωτερική επιφάνεια της συσκευής καθώς και τις ενώσεις του.

Μπαταρία

Χρησιμοποιείτε πάντα τον γνήσιο φορτιστή και τον αντάπτορα τοίχου του Alter eGo –eCab από την JOYETECH για να φορτίσετε τις μπαταρίες. Προφυλάξτε τις μπαταρίες από την εκθεσή τους κατ’ ευθείαν στον ήλιο, στην υπερβολική θερμότητα, κοντά σε φωτιά ή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή υψηλή υγρασία. Μην ρίχνετε κάτω ή τρυπάτε τις μπαταρίες.

Υγρό Αναπλήρωσης

Τα υγρά αναπλήρωσης θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος μακρυά από το άμεσο ηλιακό φώς. Τα υγρά αναπλήρωσης δεν θα πρέπει να καταψύχονται. Μην πίνετε τα υγρά αναπλήρωσης. Αν μπει υγρό αναπλήρωσης στο στόμα σας ή έρθει σε επαφή με το δέρμα σας, καθαρίστε την περιοχή με ένα χαρτομάντιλο και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Ατμοποιητής

Αν αισθανθείτε υψηλή θερμότητα στον ατμοποιητή κατά την διάρκεια της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, διακόψτε προσωρινά την χρήση του και αφήστε το να επανέλθει στην κανονική θερμοκρασία του. Αν η αντίσταση του ατμοποιητή έχει στεγνώσει από υγρό αναπλήρωσης μπορεί να αισθανθείτε καμμένη γεύση. Καθαρίστε ή αντικαταστήτε τον ατμοποποιητή για να επαναφέρετε την γεύση του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αμπούλα

Alter eGo-eCab by Joyetech

Η αμπούλα (tank) του ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter eGo – eCab είναι αναλώσιμη και πρέπει να αντικαθιστάτε κατά χρονικά διαστήματα. Έαν απαιτείται καθαρισμός, αφαιρέστε το καπάκι της αμπούλας και ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στην συνέχεια σκουπίστε το καλά. Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα για να αφαιρέσετε το καπάκι της αμπούλας. Κάτι τέτοιο μπορεί δημιουργήσει ζημιά στο καπάκι της αμπούλας και να προκαλέσει διαρροές. Προφυλάξεις και συχνές ερωτήσεις

- Μην δαγκώνετε την άκρη της αμπούλας δεδομένου ότι μπορεί να αποσπαστεί η άκρη της αμπούλας και να προκαλέσει πνιγμό.

- Για να λειτουργήσει σωστά το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab προοϋποθέτει την ανάμειξη του υγρού αναπλήρωσης με αέρα. Ορισμένες φορές αυτό μπορεί να προκαλέσει ύγρανση με υγρό αναπλήρωσης εσωτερικά του καλύμματος του ατμοποιητή και γύρω από τον ατμοποιητή. Αυτό είναι φυσιολογικό, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν δεν καθαρίζετε συχνά. Για να αποφύγετε τα όποια προβλήματα να σκουπίζετε εσωτερικά το κάλυμμα του ατμοποιητή και τον ατμοποιητή με ένα χαρτομάντιλο.

- Γεύση “καμμένου”
a) Εισπνεύστε 2-3 φορές χωρίς να πατήσετε το κουμπί LED.Αυτό επιτρέπει να εισέλθει υγρό αναπλήρωσης στον θάλαμο του ατμοποιητή. Στην συνέχεια, χρησιμοποιείστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo - eCab κανονικά πατώντας το κουμπί LED κατά την εισπνοή.
b) Ανακινήστε μπρος – πίσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab μερικές φορές γρήγορα. Αυτό βοηθάει να μπει υγρό αναπλήρωσης στον θάλαμο του ατμοποιητή. Στην συνέχεια, χρησιμοποιείστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο κανονικά.
c) Μπορεί επίσης να χρειαστεί να καθαρίστε την παραπανίσια ποσότητα υγρών αναπλήρωσης από το εσωτερικό του καλύμματος του ατμοποιητή μετά τις παραπάνω διαδικασίες.
d) Αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, επαναλάβετε την διαδικασία, καθαρίστε ή αλλάξτε τον ατμοποιητή.

- Οι μπαταρίες θα πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασίες μεταξύ 0C και 40C. Οι μπαταρίες Alter eGo – eCab είναι ιόντων λιθίου. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης για περισσότερες συμβουλές για την ασφάλεια της μπαταρίας και φόρτισης της.

- Υπάρχει κίνδυνος για παθητικό κάπνισμα;
Έρευνες έχουν δείξει ότι ο ατμός που εκπνέουμε περιέχει πολύ λίγη έως καθόλου νικοτίνη. Συνιστούμε όμως να μην χρησιμοποιείται το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε χώρο με εγκύους ή παιδιά.

- Βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή (tank) είναι καλά τοποθετημένη μέσα στο κάλυμμα του ατμοποιητή. Αν δεν έχει μπει καλά και υπάρχει κενό μεταξύ της δεξαμενής και του ατμοποιητή, δημιουργείται μη φυσιολογική κυκλοφορία αέρα και μπορεί να αποφέρει διαρροή του υγρού αναπλήρωσης.

- Γεμίστε ξανά την δεξαμενή (tank) πριν αδειάσει τελείως. Όταν η στάθμη του υγρού αναπλήρωσης είναι κάτω από το 10% τότε το υπόλοιπο υγρό μπορεί να τρέξει δημιουργώντας διαρροές. Αυτό προκαλείται από την εξασθένιση της δύναμης του υγρού μέσα στην δεξαμενή.

- Μπορεί το υγρό αναπλήρωσης να αναμειγνύεται με νερό ή άλλα υγρά;
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο Alter eGo υγρά αναπλήρωσης, άλλα υγρά ή νερό μπορεί να επιφέρουν βλάβη στην λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter eGo – eCab.

- Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κλασσικές μπαταρίες τύπου ΑΑΑ;
Οι κλασσικές μπαταρίες ΑΑΑ μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab. Να χρησιμοποιείτε πάντα, μόνο τις ειδικές μπαταρίες Alter eGo – eCab.

- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλος φορτιστής για την φόρτιση των Alter eGo – eCab μπαταριών;
Φορτίζοντας τις μπαταρίες του Alter eGo – eCab με διαφορετικό φορτιστή από τον φορτιστή του Alter eGo – eCab, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις μπαταρίες, φωτιά ή έκρηξη. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε πάντα τον φορτιστή του Alter eGo – eCab για την φόρτιση των μπαταριών του.

-Η ρίψη του ηλεκτρονικού τσιγάρου Alter eGo – eCab ή έντονες επαναλαμβανόμενες κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν διαρροές του υγρού αναπλήρωσης. Να διατηρείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab σε σταθερές συνθήκες.

Εγγύηση

Οι μπαταρίες και οι φορτιστές του Alter eGo – eCab έχουν εγγύση καλής λειτουργίας 90 ημέρων. Το προσδόκιμο ζωής των μπαταριών είναι για 300 κύκλους φόρτισης. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Alter eGo-eCab είναι ιόντων λιθίου, και για αυτό το λόγο η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Προειδοποίηση

Τα προϊόντα Alter eGo απευθύνονται μόνο σε νόμιμης ηλικίας καπνιστές. Απαγορεύεται η χρήση τους από ανηλίκους, μη καπνιστές, εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες και από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.

- Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι μέθοδος διακοπής του καπνίσματος και δεν έχουν δοκιμαστεί ως τέτοια. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ή παρεμπόδιση οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής.

- Τα προϊόντα Alter eGo μπορεί να περιέχουν νικοτίνη, η οποία είναι εξαιρετικά εθιστική ουσία και μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο για την υγεία σας.

- Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα νικοτίνης χωρίς την συμβουλή του γιατρού σας, αν πάσχετε από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.

- Εάν έχετε οποιαδήποτε συμπτώματα δηλητηρίασης από την νικοτίνη, όπως: δύσπνοια, εφίδρωση, αρρυθμία, τραύλισμα, πόνο στο στομάχι, σπασμούς, επιληπτικές κρίσεις να συμβουλευτείτε άμεσα τον γιατρό σας.

- Τα υγρά αναπλήρωσης που περιέχουν νικοτίνη είναι τοξικά σε περίπτωση κατάποσης ή αν έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Να τα φυλάσσετε μακρυά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Χρησιμοποιείτε το προϊόν για τον σκοπό που προορίζεται και μόνο με υγρά αναπλήρωσης που είναι κατασκευασμένα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo – eCab.