Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Alter eGo-T


Alter eGo-T by Joyetech

To ηλεκτρονικό τσιγάρο Alter eGo-T είναι ο διάδοχος του επιτυχημένου μοντέλου eGo. Διατηρεί τις μεγάλες μπαταρίες 650/1000mAh που επιτρέπουν 650/1000 ρουφηξιές πριν χρειαστούν επαναφόρτιση. Το Alter eGo-T είναι το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησιμοποιεί την καινοτομική τεχνολογία Tank System, η οποία επιτρέπει την τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό αναπλήρωσης χωρίς την χρήση οποιουδήποτε υλικού συγκράτησης του υγρού μέσα στην μεγάλη αμπούλα χωρητικότητας 1,1ml. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία απλοποιεί την διαδικασία γεμίσματος και προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση και απαράμιλλη γεύση. Το Alter eGo-T αποτελείται από μία αμπούλα, τον ατμοποιητή τύπου tank και την μπαταρία. Έχει πενταπλάσια χωρητικότητα σε σχέση με τα απλά ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το Alter eGo-T έχει πιο ρεαλιστική αίσθηση και παράγει μεγαλύτερες ποσότητες ατμού χάρη στην τεχνολογία διπλής ανακύκλωσης αέρα που κληρονόμησε από το eGo. Η νέα λειτουργία κλειδώματος της μπαταρίας βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει την αυτονομία.


ΦΟΡΤΙΣΗ

Alter eGo-T Φορτιση

To Alter eGo-T χρησιμοποιεί μια 3.7volt 650 mAh/1000mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία με σύστημα κλειδώματος που σας επιτρέπει το άνοιγμα/κλείσιμο της μπαταρίας. Έτσι αποτρέπει την τυχαία αποφόρτιση της μπαταρίας όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Χρειάζονται 2/4 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας 650 mAh/1000mAh. Οι μπαταρίες Alter eGo-T διαθέτουν ένα microchip για την αποτροπή υπερφόρτωσης. Ο φορτιστής θα σταματήσει αυτόματα όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως. Για την φόρτιση, βιδώστε ΑΠΑΛΑ την μπαταρία στον φορτιστή USB. Μετά τοποθετήστε τον φορτιστή USB στον αντάπτορα ή σε μια θύρα USB σε computer. Το φωτάκι του διακόπτη της μπαταρίας θα αναβοσβήσει. Το φωτάκι του φορτιστή USB είναι κόκκινο κατά την φόρτιση, πράσινο όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί.

  • Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή για να αποφύγετε καταστροφή της μπαταρίας.
  • Φορτίστε την μπαταρία πριν την πρώτη χρήση για να αυξήσετε την διάρκεια ζωής της.
  • Καθαρίζετε καλά τους πόλους της μπαταρίας με ένα απορροφητικό χαρτί ή μία μπατονέτα πριν την φόρτιση.


ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ του Alter eGo-T

Alter eGo-T Συναρμολόγηση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

Για να συναρμολογήσετε το Alter eGo-T, χρειάζεστε μια μπαταρία, έναν ατμοποιητή και μία αμπούλα. Πρώτα, βιδώστε δεξιόστροφα την μπαταρία στον ατμοποιητή. Έπειτα σπρώξτε ΑΠΑΛΑ την αμπούλα μέσα στον ατμοποιητή. Πάντοτε να χρησιμοποιείτε απαλές κινήσεις για να βάζετε και να βγάζετε την αμπούλα από τον ατμοποιητή.


ΧΡΗΣΗ του Alter eGo-T

To Alter eGo-T δουλεύει μόνο όταν πατηθεί το κουμπί LED. Πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί LED και εισπνεύστε ταυτόχρονα. Αφήστε το κουμπί μετά την εισπνοή. Όταν πατηθεί το κουμπί, ανάβει το LED. Η εισπνοή σας πρέπει να είναι ΑΠΑΛΗ. Η διάρκεια της εισπνοής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ότι με ένα κανονικό τσιγάρο. Μετά από 10-15 συνεχόμενες εισπνοές αφήστε το Alter eGo-T να «ξεκουραστεί» για 5 λεπτά τουλάχιστον.

* Μπαταρία

Οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες. Όταν οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες, το Alter eGo-T δεν λειτουργεί. Για να ξεκλειδώσετε την μπαταρία, πατήστε 5 φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα το κουμπί LED. Το φως LED θα αναβοσβήσει, και η μπαταρία θα είναι έτοιμη για χρήση. Για να κλειδώσετε την μπαταρία επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από ζέστη, υγρασία και αιχμηρά αντικείμενα. Μην τις αφήνετε να πέσουν.


* Αμπούλες και Υγρό Αναπλήρωσης

Οι αμπούλες είναι επαναχρησιμοποιήσιμες. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί, η αμπούλα πρέπει να πιεσθεί απότομα προς τον ατμοποιητή για να γίνει η διάτρηση. Τις επόμενες φορές, αυτό δεν είναι απαραίτητο, αντίθετα θα πρέπει να την τοποθετείτε στον ατμοποιητή με απαλές κινήσεις. Να καθαρίζετε συχνά το καπάκι αποφυγής υπερχείλισης και την δίοδο ατμού. Να καθαρίζετε επίσης το υγρό αναπλήρωσης γύρω από τη θύρα γεμίσματος, κάθε φορά που το γεμίζετε και πριν το τοποθετήσετε στον ατμοποιητή. Αν έρθει υγρό αναπλήρωσης στα χείλια σας, καθαρίστε αμέσως με πολύ νερό. Μην πίνετε το υγρό αναπλήρωσης. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες και κρατήστε το υγρό αναπλήρωσης μακρυά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Μην αποθηκεύετε σε ζεστά μέρη ή στον ήλιο. Επίσης μην αποθηκεύετε σε ψυγείο. Αν αποθηκευθεί σε ακατάλληλο μέρος, το υγρό αναπλήρωσης θα χάσει την γεύση του.

Alter eGo-T Tank

Γέμισμα με υγρό αναπλήρωσης

Για να γεμίσετε την αμπούλα με υγρό αναπλήρωσης χρειάζεστε τα ειδικά μπουκαλάκια με το λεπτό επιστόμιο που εφαρμόζει τέλεια στις αμπούλες του Alter eGo-T. Χρησιμοποιώντας τα ειδικά μπουκαλάκια για την μεταφορά υγρού, γεμίζετε την αμπούλα κατ’ ευθείαν από την τρύπα που υπάρχει στο καπάκι της αμπούλας. Το γέμισμα με υγρό αναπλήρωσης είναι παιχνιδάκι με το Alter eGo-T.

Alter eGo-TAlter eGo-T


Eγγύηση και Διάρκεια Ζωής

Μπαταρίες και Φορτιστές

Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας 28 ημερών. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι για 300 κύκλους φόρτισης. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Alter eGo-T είναι λιθίου, και για αυτό το λόγο η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής είναι ένα εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου που δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι απαραίτητο εξάρτημα για την μετατροπή του υγρού αναπλήρωσης (e-liquid) σε ατμό. Οι ατμοποιητές Alter eGo-T, αν και κατασκευασμένοι με τις υψηλότερες προδιαγραφές, χαλάνε με την χρήση (ειδικά με την συνεχή χρήση) για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να έχετε μερικούς σε απόθεμα και να τους αλλάζετε συχνά. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι μεταξύ 10 και 30 ημερών ανάλογα με την ένταση χρήσης. Για να τους διατηρείτε σε καλή κατάσταση σας συνιστούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης. ΟΙ ατμοποιητές Alter eGo-T έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή (DOA).