Ατμίζουμε υπεύθυνα και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

Ατμίζουμε υπεύθυνα και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!
Η alter ego, πρωτοπόρος τα τελευταία 10 χρόνια στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου, εγγυάται την ασφάλεια όλων των ατμιστικών προϊόντων της, τα οποία ελέγχονται και πιστοποιούνται διαρκώς με όλα τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας. Για την παρασκευή των υγρών αναπλήρωσης μάλιστα τα εργαστήρια της alter ego ακολουθούν μεθόδους και ελέγχους που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του Νόμου, ώστε να γνωρίζετε ότι το αγαπημένο σας προϊόν είναι 100% ασφαλές!

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από την alter ego είστε σίγουροι

– Τα προϊόντα ελέγχονται από τον κορυφαίο δημόσιο ερευνητικό θεσμό στην χώρα μας, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Το Quality Assurance της alter ego από τον Δημόκριτο, εγγυάται ότι κάθε παρτίδα παραγωγής, είναι ίδια με την προηγούμενη και σύμφωνη με τα δηλωθέντα στον φάκελο κάθε προϊόντος. Επίσης, βεβαιώνεται ότι δεν περιέχονται ίχνη ουσιών επικίνδυνων για την Υγεία (όπως το διακετύλιο).

-Η εταιρεία είναι πλήρως συμμορφωμένη στον Νόμο 4019/2016, ο οποίος ενσωματώνει την Ευρωπαϊκή Οδηγία TPD ΙΙ, στο Ελληνικό Δίκαιο και αφορά στα ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigarettes).

Και η διασφάλιση της ποιότητας δεν περιορίζεται εδώ. Η alter ego επενδύει συνεχώς στο ιδιόκτητο εργαστήριο παραγωγής της με τεχνολογικό εξοπλισμό και προδιαγραφές που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές του Νόμου. Οι διαδικασίες του εργαστηρίου της εταιρείας έχουν πιστοποιηθεί με ISO:9001, ενώ επίσης η παραγωγή και εμφιάλωση των υγρών αναπλήρωσης, γίνεται σε Clean Room, προδιαγραφών Class D, ISO 8 at rest.

Ατμίζουμε Υπεύθυνα με υγρά alter ego

Έτσι, ατμίζοντας οποιοδήποτε υγρό αναπλήρωσης αγορασμένο από την alter ego, με τη χρήση οποιασδήποτε εγκεκριμένης συσκευής μας, είστε απόλυτα διασφαλισμένοι ότι δεν κινδυνεύετε από οποιαδήποτε δυσάρεστη παρενέργεια.

Η καλύτερη απόδειξη είναι τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας χωρίς την αναφορά οποιουδήποτε προβλήματος, σε συσκευή ή υγρό αναπλήρωσης, αλλά και η κατοχύρωση όλων των απαραίτητων – και πέραν των απαιτήσεων του Νόμου – πιστοποιητικών που συνοδεύουν όλα τα προϊόντα μας.

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ενημερωθείτε στο 10years-truechange.gr.