Έχεις 4000 πόντους; Γνώρισε το Star Club

Έχεις 4000 πόντους; Γνώρισε το Star Club
Νέα της alter ego
Έχετε εξασφαλίσει όλα τα προϊόντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρειάζεστε: τη νέα σας συσκευή, τα υγρά αναπλήρωσης που ατμίζετε, τους ατμοποιητές και τις θήκες σας, χωρίς να εξαργυρώσετε τους πόντους σας από το μεγάλο πρόγραμμα επιβράβευσης της alter ego Κ€ΡΔΙΖΩ. Τι κάνετε;

H alter ego τα σκέφτεται… όλα! Αυτόν τον Νοέμβριο, ιδρύουμε το club των αστέρων (Star Club), το νέο μας πρόγραμμα δηλαδή με οποίο αποκτάτε έξτρα πολύτιμα δώρα και gadgets, απλά εξαργυρώνοντας τους επιπλέον πόντους σας!

Εάν είστε πλήρεις από τα ατμιστικά προϊόντα λοιπόν, εξαργυρώνοντας μίνιμουμ 4.000 πόντους και πληρώνοντας το συμβολικό αντίτιμο, αποκτάτε το δώρο του μήνα! Τον Νοέμβριο, το δώρο είναι μια υπέροχη τσάντα με πολλαπλές χρήσεις και πραγματική αξία στα 40 ευρώ, την οποία αποκτάτε στην τιμή μόλις των 14,90 ευρώ μαζί με τους πόντους! Για τον Δεκέμβριο, θα σας περιμένουν άλλα υπέροχα καθημερινά δώρα!

Το νέο έτος, τα δώρα του μήνα θα είναι… έκπληξη… Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι όλα έχουν καθημερινή χρησιμότητα και προσαρμοσμένα να ταιριάζουν με το στυλ όλων σας!

Εσείς συνεχίστε να συγκεντρώνετε τους bonus πόντους και να κερδίζετε εξαργυρώνοντάς τους, είτε στα ατμιστικά σας προϊόντα είτε στα δώρα της alter ego!