H alter ego υποδέχεται το 2020 με σπουδαίες προσφορές!

Η alter ego… σας εύχεται Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2020, υπενθυμίζοντάς σας τη… Black Friday! Πώς; Μα με το παραδοσιακό πια 10ήμερο προσφορών που αυτή τη φορά ξεκινάει από τις 3 Ιανουαρίου!

Προσφορές με έκπτωση έως 50%

Εάν είστε μέλος μας και κάτοχος κάρτας Μέλους bonus card alter ego, μπορείτε να επωφεληθείτε των σπουδαίων προσφορών στα είδη του ηλεκτρονικού τσιγάρου που αγγίζουν ακόμη και το 50%!

Όλες οι νέες και παλαιότερες συσκευές ατμίσματος σε τιμές που δεν θα πιστεύετε, τα αγαπημένα σας υγρά αναπλήρωσης στη μισή τιμή – ή με την αγορά ενός παίρνετε κι άλλο ένα δώρο – και πολλές, μα πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Εάν λοιπόν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα την Κάρτα Μέλους alter ego η έλευση του 2020 είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές που ισχύουν για τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος!

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.