[Infographic] Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και Οικονομία: Το άτμισμα παραμένει εντυπωσιακά πιο οικονομικό & μετά τη φορολόγηση

[Infographic] Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και Οικονομία: Το άτμισμα παραμένει εντυπωσιακά πιο οικονομικό & μετά τη φορολόγηση

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο συνεχίζει να είναι σημαντικά λιγότερο «βλαβερό» για την τσέπη σας από το συμβατικό, ακόμα και μετά την επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης!

Ακόμα και οι μη καπνιστές γνωρίζουν ότι το κάπνισμα πληρώνεται… ακριβά!

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στις θανατηφόρες ασθένειες που προκαλεί, αλλά και στην «τσουχτερή» τιμή του. Μάλιστα, από 01/01/2017 η επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης έφερε αυξήσεις στην τιμή του πακέτου των τσιγάρων από 0,50€ έως και 1€, ενώ τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου επιβαρύνθηκαν με μια αύξηση της τάξεως των 0,10€/ml.

Πλέον, ένα πακέτο τσιγάρα κοστίζει περίπου 4,50€, ενώ τα έξοδα ενός καπνιστή δεν σταματούν εκεί. Από τα πιο αναγκαία, όπως η αγορά αναπτήρων, οι οποίοι εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού, μέχρι τα προαιρετικά, όπως οι ταμπακιέρες και τα τασάκια, τα οποία προστίθενται και αυτά στο συνολικό έξοδο.

Ας πούμε λοιπόν ότι καπνίζετε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι το χρόνο ξοδεύετε 1,642.50€ μόνο για τα τσιγάρα σας. Αποκτώντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε παραπάνω από το 50% των εξόδων σας, ενώ παράλληλα βελτιώνετε την καθημερινότητά σας!

Το ξέραμε ότι θα εκπλαγείτε! Σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτά τα χρήματα και δείτε το άτμισμα με άλλο μάτι.

Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι η απόφαση να κόψετε το τσιγάρο και να μυηθείτε σε μια νέα καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη, δημιουργήσαμε για εσάς ένα πολύ ενδιαφέρον infographic, το οποίο σας βοηθά να υπολογίσετε το κόστος του ατμίσματος και το ποσό που θα εξοικονομήσετε στο τέλος του χρόνου.

Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να το διαβάσετε!