Ψάχνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο στα Βριλήσσια;

Ψάχνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο στα Βριλήσσια;
Νέα της alter ego
Το χειμώνα όλοι παίρνουμε… τα βουνά! Τώρα λοιπόν έχετε ακόμα ένα λόγο να επισκεφθείτε τα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα το νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στα Βριλήσσια!


Εάν μένετε στην περιοχή τότε γνωρίζετε ότι η Λεωφόρος Πεντέλης φιλοξενεί την κεντρική αγορά των Βριλησσίων, η οποία πρόσφατα εμπλουτίστηκε με ένα νέο κατάστημα alter eGo. Εκτός από τα εμπορικά καταστήματα τα Βριλήσσια είναι επίσης γνωστά και για το καλό φαγητό και ποτό.

Επομένως, εάν καπνίζετε (φυσικά είστε ενήλικος) και  σκέφτεστε το άτμισμα με τη νέα σεζόν και αν βλέποντας τα νέα πακέτα τσιγάρων έχετε συμφιλιωθεί ακόμα περισσότερο με την ιδέα, δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείτε! Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στα Βριλήσσια και βγείτε κερδισμένοι.

Τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο κατάστημα alter eGo στα Βριλήσσια;

Επειδή θα καταντήσουμε γραφικοί λέγοντας κάθε φορά για την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, τα πιστοποιημένα προϊόντα, την ευρεία γκάμα και τα υψηλών προδιαγραφών δοκιμαστήρια, που προσφέρουν τα καταστήματα alter eGo, ας δούμε τι θα αποκομίσετε από την επίσκεψή σας στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα φροντίσει να σας αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεστε προκειμένου να σας κατευθύνει στη σωστή επιλογή ηλεκτρονικού τσιγάρου ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν είστε αναποφάσιστοι και θέλετε να δοκιμάσετε περισσότερες από μια γεύσεις υγρού αναπλήρωσης μη ντραπείτε να το ζητήσετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A7 και θέλετε να δείτε και το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A1, φυσικά μη ντραπείτε να το ζητήσετε.

Η επιλογή ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι μια διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται σωστά προκειμένου να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στόχος του καταστήματος λοιπόν είναι οι ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες! Γι’ αυτό με την πρώτη αγορά σας, θα αποκτήσετε και μια Κερδοκάρτα με την οποία θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας κερδίζοντας πόντους.

Αν βρεθείτε στο κατάστημα στα Βριλήσσια ζητήστε την Όλγα

Η Όλγα, ως αθεράπευτα κοινωνική θα σας καλωσορίσει στο κατάστημα και θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Εσείς δεν έχετε παρά να της ανοίξετε την καρδιά σας, να της εκφράσετε τις ανησυχίες σας και το κυριότερο να της πείτε όλη την αλήθεια για το πόσα τσιγάρα καπνίζετε την ημέρα για να μπορέσει να σας βοηθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πάντως, εάν είστε νέος ατμιστής τότε σίγουρα θα σας δώσει να δοκιμάσετε το υγρό αναπλήρωσης Virginia της El Greco Liquid, το οποίο μοιάζει γευστικά με το τσιγάρο ώστε να μη σας έρθει απότομα η αλλαγή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αν προτιμάτε κάποια άλλη γεύση όπως για παράδειγμα το υγρό αναπλήρωσης Tribeca της Halo δεν θα μπορέσετε να το δοκιμάσετε.

Τι ατμίζουν τα Βριλήσσια;

Είναι μικρό… αλλά θαυματουργό! Ο λόγος για το iStick Pico το νέο “μικρό” ηλεκτρονικό τσιγάρο της Eleaf με μέγιστη απόδοση που φτάνει τα 75W και υποστηρίζει όλους τους διαδεδομένους τρόπους λειτουργίας, όπως VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS και TC. Με τέτοιο συνδυασμό χαρακτηριστικών και τιμής, πώς να μην είναι best seller;

Αισθάνεστε έτοιμοι για την αλλαγή σε ηλεκτρονικό τσιγάρο; Η Όλγα και ο Αλέξανδρος θα χαρούν να σας καλωσορίσουν στο μόλις 4 μηνών κατάστημα alter eGo στα Βριλήσσια και να σας μυήσουν σε μια εναλλακτική καθημερινότητα με σύμμαχο το ηλεκτρονικό τσιγάρο!