Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά: Έχουμε για εσάς τις κατάλληλες συσκευές για την παραλία!

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά: Έχουμε για εσάς τις κατάλληλες συσκευές για την παραλία!
Καλοκαίρι, διακοπές, ταξίδια και παραλία… Μεγάλη η απόλαυση, πολλές όμως και οι έγνοιες για να τα κανονίσεις όλα σωστά, όπως και όλα αυτά που θα πρέπει να μεταφέρεις πάντα μαζί, ώστε να μην ξεμείνεις από τα απαραίτητα. Μαγιό, πετσέτες, αντιηλιακά, δεύτερα ρούχα, ομπρέλα και… τόσα άλλα, όπως φυσικά και τα απαραίτητα αξεσουάρ σου, όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο! Τι θα γίνει όμως αν κάτι από αυτά χαθεί; Σίγουρα κανείς δεν θέλει να χαλάσουν με αυτόν τον τρόπο οι διακοπές του!

Για εμάς στην alter ego όμως το καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά και για αυτό έχουμε να σου προτείνουμε πρακτικές, πολύ οικονομικές -και κορυφαίες ποιοτικά- λύσεις ώστε να μεταφέρεις και να λειτουργείς εύκολα και απλά το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο μαζί με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ!

Και βεβαίως, δεν χρειάζεται να έχεις μαζί την αγαπημένη σου συσκευή που χρησιμοποιείς καθημερινά, αλλά αρκεί μια λύση διακοπών που θα την απολαύσεις εξίσου!

Μια… έγνοια λιγότερη, τις πολύτιμες ημέρες των διακοπών είναι… χρυσάφι!

Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας λοιπόν, και η επιλογή είναι δική σας!

Το Aspire Slx   & logic compact αποτελεί μια αξιόπιστη και πρακτική λύση με προγεμισμένες αναλώσιμες κάψουλες, χωρίς γέμισμα και χωρίς διαρροή υγρού. Εύκολα και απλά, τοποθετείς την κάψουλα και ατμίζεις. Τιμή: 24,90 ευρώ.

Το Aspire AVP είναι ένα Αll In One System που διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και λειτουργεί αυτόματα με την εισπνοή, χωρίς κουμπί. Τιμή: Μόλις 16,50 ευρώ.

Το Vaporesso PodStick λειτουργεί με κάψουλες ώστε να μην χάνεις καθόλου υγρό. Θα αγαπήσεις την κομψή και πρακτική σχεδίαση του! Τιμή: 24,90 ευρώ.

Το Aspire Minican σχεδιάστηκε ώστε να σε βοηθήσει απλά και οικονομικά να ξεκινήσεις το άτμισμα, ενώ διακρίνεται για την ελαφρότητά του και το μικρό του μέγεθος! Τιμή: Μόλις 9,90 ευρώ.

Το Aspire Rover αποτελεί την πιο ανθεκτική επιλογή, με μεγάλη αυτονομία, απλότητα και πολλές εργονομικές επιλογές. Τιμή: 44,90 ευρώ.

Το Vaporesso Degree είναι ένα νέο επαναστατικό ρυθμιζόμενο Pod-Mod σύστημα, που γεμίζει πανεύκολα, ενώ προστατεύει την αντίσταση και την γεύση στο άτμισμα. Τιμή: 24,90 ευρώ.

Το Vstick που κάτι σου θυμίζει αλλά είναι το κάτι άλλο! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με το ειδικό φιλτράκι του ή και με drip tip. Τιμή: 29,90€

Το Aspire Mulus Pod-Mod τέλος είναι μικρό σε μέγεθος και ιδιαίτερα ελαφρύ ενώ διακρίνεται από μεγάλη ποικιλία επιλογών σε αντιστάσεις. Τιμή: 54,90 ευρώ.

Και φυσικά, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις καλοκαιρινές μας σούπερ προσφορές με εκπτώσεις που φτάνουν και το 72%!