Ψάχνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο Κερατσίνι;

Ψάχνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο Κερατσίνι;
Νέα της alter ego
Αυτήν την εβδομάδα σας καλωσορίζουμε στο μόλις λίγων ημερών κατάστημά μας στο Κερατσίνι με άκρος επαναστατικό πνεύμα! Ηλεκτρονικό τσιγάρο ανά χείρας και ξεκινάμε την περιήγηση!

Η αγορά του Κερατσινίου υποδέχθηκε λίγο καιρό πριν μια νέα άφιξη, ένα κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo. Εάν μένετε στην περιοχή τότε σίγουρα θα έχετε προσέξει τους νέους σας «γείτονες». Την επόμενη φορά που θα περάσετε απ’ έξω θα σας συμβουλεύαμε να μπείτε και μέσα για να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε! Το κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφ. Σαλαμίνος 113 και Παύλου Φύσσα και είναι ανοιχτό Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 – 21:00 και Τετάρτη, Σάββατο 09:00 – 15:00.

Τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο κατάστημα alter eGo στο Κερατσίνι;

Αν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα για τα καταστήματά μας τότε θα γνωρίζετε ότι μπαίνοντας σε ένα κατάστημά μας θα πρέπει να περιμένετε… τα πάντα! Πιο συγκεκριμένα ένα κατάστημα alter eGo μπορεί να σας προσφέρει:

  – Άψογη εξυπηρέτηση
  – Ένα καλό προϊόν
  – Πιστοποίηση
  – Ευρεία γκάμα προϊόντων
  – Καθοδήγηση
Όμως στο νέο κατάστημα alter eGo στο Κερατσίνι θα σας περιμένει και μια ακόμα έκπληξη. Ο Δημήτρης από το κατάστημα στο Ίλιον και το πιο φιλόξενο πάτωμα καταστήματος, το οποίο με την εναλλαγή χρώματος φροντίζει ώστε να σας υποδεχτεί και να σας καλωσορίσει στο εσωτερικό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιηγηθείτε στο εσωτερικό του καταστήματος μέσα από το νέο επεισόδιο του alter eGo Academy:
 

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως για ένα νέο ατμιστή η απόφαση να κόψει το τσιγάρο και να δοκιμάσει μια λιγότερο βλαπτική εναλλακτική είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα, φροντίζουμε έτσι ώστε κάθε κατάστημά μας να παρέχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα προκειμένου να μπει στο κλιμα. Για εμάς στην alter eGo είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες σας και έπειτα να σας βοηθήσουμε να τις καλύψετε με ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα.

Επίσης είναι πολύ βασικό για έναν πρώην καπνιστή να έχει μια ομαλή μετάβαση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και άρα να βρει το ιδανικό υγρό αναπλήρωσης που θα τον κρατήσει μακριά από το κάπνισμα. Έτσι, ερχόμενοι στο κατάστημά μας θα μπορέσετε εκτός από τη συσκευή που σας εξυπηρετεί να δοκιμάσετε και να αποκτήσετε το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης για εσάς. Με περίπου 75 διαφορετικές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή θα είναι δύσκολη! Αλλά τα κλειστά δοκιμαστήριά μας, τα οποία τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ανανεώνονται συχνά είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να κάνετε μια δοκιμή πριν αποκτήσετε ένα προϊόν και άρα να σας αποτρέψουν από το να καταφύγετε στην εύκολη λύση του καπνίσματος.

Αν βρεθείτε στο κατάστημα στο Κερατσίνι ζητήστε το Δημήτρη

Ο Δημήτρης θα σας κάνει τις σωστές ερωτήσεις προκειμένου να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη διστάσετε να του ανοίξετε την καρδιά σας και να του πείτε αυτό που ψάχνετε από το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Αν πάλι δεν μείνετε ευχαριστημένοι, μπορείτε να τον συμβουλευτείτε και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό!

Τι ατμίζει το Κερατσίνι;

Αν και το κατάστημα λειτουργεί μόλις μερικές μέρες δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ακριβείς προτιμήσεις των πελατών του. Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να πούμε ότι από τα υγρά αναπλήρωσης ένα μικρό προβάδισμα έχουν το υγρό αναπλήρωσης Rebel και το Manhattan της El Greco Liquid, ενώ από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα φαίνεται να ξεχωρίζει το νέο iStick Pico.

Μένετε στην τριγύρω περιοχή και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να δοκιμάσετε μια εναλλακτική στο άτμισμα; Μη μένετε μόνο στη σκέψη! Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo στο Κερατσίνι και δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.