Μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στο Νέο Ψυχικό…

Μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στο Νέο Ψυχικό…
Νέα της alter ego
Τώρα που καλοκαίριασε και η Αθήνα άδειασε είναι η ιδανική ευκαιρία να συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας στα καταστήματα της alter eGo. Σήμερα σας υποδεχόμαστε στο κατάστημα στο Νέο Ψυχικό!

Είναι δύσκολο να τα βάλει κανείς με τις υψηλές αυγουστιάτικες θερμοκρασίες. Από την άλλη τα βόρεια προάστια αποτελούν έναν από τους ιδανικούς προορισμούς εντός Αττικής για να απολαύσει κανείς τη βόλτα του, ένα cinema ή ένα καφέ στη δροσιά που προσφέρει. Λίγο μετά το Φάρο Ψυχικού και συγκεκριμένα στη Σολωμού 1, στο Νέο Ψυχικό (Προσοχή! Υπάρχει οδός Σολωμού και στο Παλαιό Ψυχικό) βρίσκεται το κατάστημα alter eGo.

Τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο κατάστημα alter eGo στο Φάρο Ψυχικού;

Όπως σε κάθε κατάστημα του δικτύου της alter eGo έτσι και στο κατάστημα του Ψυχικού θα σας περιμένει ένα φιλόξενο κλίμα και το εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Εάν δεν έχει τύχει να βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα alter eGo σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή η ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων (περίπου 100 διαφορετικές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης!) που διαθέτουμε, αλλά και τα υψηλής ποιότητας δοκιμαστήρια. Τα δοκιμαστήριά μας είναι ένας από τους λόγους που πολλοί επιλέγουν τα καταστήματά μας για την εξυπηρέτησή τους γιατί τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και γιατί δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το υγρό αναπλήρωσης της αρεσκείας τους.

Ένας άλλος λόγος να επισκεφθείτε ένα κατάστημα alter eGo είναι η όρεξή μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό ηλεκτρονικό τσιγάρο ή mod για εσάς προκειμένου να μυηθείτε σε μια νέα, αρκετά πιο οικονομική καθημερινότητα, μακριά από το τσιγάρο. Πώς;
Δείτε τη μέθοδο που ακολουθούμε παρακολουθώντας το σχετικό video του alter eGo Academy:
 

Αν βρεθείτε στο κατάστημα του Ψυχικού ζητήστε το Στάθη

Υπόσχεται να σας κάνει τις απαραίτητες ερωτήσεις προκειμένου να σας κατευθύνει σωστά και να κάνετε την ιδανική και πιο συμφέρουσα επιλογή για εσάς!

Αν είστε αρχάριος το πιο πιθανό είναι να σας προτείνει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A6 ή το ηλεκτρονικό τσιγάρο Α7. Για τους πιο «ψαγμένους» που αναζητούν αυτονομία μπαταρίας και μεγάλη δεξαμενή υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές σε mods.

Σε κάθε περίπτωση, εάν ψάχνετε τρόπους να τα βάλετε με τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και με την κακή συνήθεια του καπνίσματος εμείς θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας «δροσίσουμε» με τις καλοκαιρινές γεύσεις υγρού αναπλήρωσης.