Μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στο Κολωνάκι…

Μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στο Κολωνάκι…
Νέα της alter ego
Ο πεζόδρομος της Βαλαωρίτου αποτελεί μια μικρογραφία της πόλης και όχι άδικα. Κάπου ανάμεσα στα πολυσύχναστα καφέ και εστιατόρια άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo, το οποίο περιμένει να το ανακαλύψετε.

Εάν βρεθείτε λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου μη διστάσετε να στρίψετε στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου προκειμένου να επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα!

Εκεί, θα συναντήσετε τη Μαρίνα και το υπόλοιπο προσωπικό του καταστήματος το οποίο θα φροντίσει για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και φυσικά για την εξυπηρέτησή σας.

Τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο κατάστημα alter eGo στο Κολωνάκι;

Αρχικά, μπαίνοντας στο κατάστημα θα νιώσετε να σας «αγκαλιάζει» η υπέροχη ατμόσφαιρα και η φιλική διάθεση του προσωπικού. Έπειτα θα διαπιστώσετε την ευρεία γκάμα ποιοτικών και αξιόπιστων ηλεκτρονικών τσιγάρων και πιστοποιημένων υγρών αναπλήρωσης που διατίθενται και μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 2012 συμμετέχουμε στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. H συμμετοχή μας στο πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που σας παρέχουμε.

Επίσης, το τμήμα του δοκιμαστηρίου αποτελεί ένα από τα βασικά προτερήματα των καταστημάτων alter eGo, τόσο στο Κολωνάκι όσο και στις υπόλοιπες περιοχές, καθώς εκεί έχετε τη δυνατότητα να καθίσετε αναπαυτικά και να δοκιμάσετε όλα τα υγρά αναπλήρωσης μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξαιρετικής ποιότητας υγρά αναπλήρωσης κορυφαίων μαρκών, όπως η El Greco Liquid, η HALO και η Baker White. Tα ειδικά επιστόμια μιας χρήσης φροντίζουν έτσι ώστε να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφαλείας εξασφαλίζοντάς σας μια ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει να αφήσετε το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος να σας γνωρίσει καλύτερα, να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και τέλος να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα για εσάς. Για παράδειγμα, εάν το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας το περνάτε εκτός σπιτιού τότε χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με μεγαλύτερη μπαταρία για να μη χρειάζεται συχνή φόρτιση. Επίσης, εάν μόλις ξεκινάτε το άτμισμα τότε ίσως ένα υγρό σαν το Tobacco της El Greco να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς καθώς θυμίζει τη γεύση του τσιγάρου.

Η Μαρίνα προτείνει…

Αν πάλι θέλετε τη γνώμη της ειδικού, η Μαρίνα προτείνει το “Americano” της El Greco γιατί ταιριάζει με όλα, δεν κουράζει και αφήνει μια διακριτική επίγευση βανίλιας. Μπορεί να μη μιμείται το τσιγάρο είναι όμως πολύ απολαυστικό!

Τι ατμίζει το Κολωνάκι;

Ανάμεσα στα best sellers βρίσκονται το “Americano”, το “Manhattan”, το “Classic” και το “Tobacco” της El Greco Liquid. Την τιμητική τους έχουν επίσης και τα εξαιρετικά υγρά της HALO αλλά και της Baker White.

Εάν λοιπόν αποφασίσετε να κάνετε μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στο Κολωνάκι μη ξεχάσετε να ενημερωθείτε και για την «Κερδοκάρτα alter eGo», η οποία σας χαρίζει το 5% από κάθε αγορά σας.