Προϊόν βασικής ανάγκης το ηλεκτρονικό τσιγάρο: Ανοιχτό το δίκτυο καταστημάτων alter ego την περίοδο της καραντίνας

Προϊόν βασικής ανάγκης το ηλεκτρονικό τσιγάρο: Ανοιχτό το δίκτυο καταστημάτων alter ego την περίοδο της καραντίνας
Η επιβάρυνση στην οποία υποβάλλουν οι καπνιστές την υγεία τους είναι τεράστια, με τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτής της βλαβερής συνήθειας να είναι γνωστές και «τρομακτικές», γεγονός που καθιστά ως απόφαση-ζωής, σύμφωνα με όλους τους γιατρούς, τη διακοπή της.

Δυστυχώς, είναι εύκολο να το λες, αλλά δύσκολο να το επιτύχεις, καθώς σύμφωνα με έρευνες, ελάχιστοι είναι αυτοί που κατορθώνουν να το κόψουν. Στην εποχή της καραντίνας που διανύουμε, δε, με την οικονομική αλλά και ψυχολογική επιβάρυνση που αυτή επιφέρει, δεν είναι και λίγοι που αναζητούν «παρέα» στο εξαιρετικά επικίνδυνο για τον οργανισμό μας προϊόν.

Την τελευταία δεκαετία ωστόσο, βρέθηκε η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη διακοπή του καπνίσματος, που επιφέροντας κατά 95% λιγότερη βλάβη για την υγεία, μπορεί να μας βοηθήσει ώστε να αφήσουμε πίσω μας το τσιγάρο και να αρχίσουμε μια νέα ζωή, αντιλαμβανόμενοι τα οφέλη από την πρώτη κιόλας μέρα!

Ο λόγος, βέβαια, για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο πολλοί από εσάς έχετε «αγκαλιάσει», αφήνοντας παράλληλα πίσω τις βλαβερές συνέπειες της εισπνοής του καπνού. Ως εκ τούτου, για χιλιάδες Έλληνες το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί αγαθό πρώτης ανάγκης, διότι χάρη σε αυτό παραμένουν μακριά από το τσιγάρο. Με όλα τα οφέλη που επιφέρει αυτό.

Η ελληνική Πολιτεία το αναγνώρισε αυτό και εντάσσει την πώληση αυτού του προϊόντος στην κατηγορία των βασικών αγαθών, εξαιρώντας τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και ατμιστικών προϊόντων από τους περιορισμούς που επιβάλλονται λόγω του lockdown στο λιανεμπόριο! 

Έτσι, το δίκτυο καταστημάτων της alter ego παραμένει ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό διατίθεται να σας εξυπηρετήσει, τηρουμένων, φυσικά, όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας κατά της διασποράς του κορωνοϊού!

Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα της Online παραγγελίας από το e-shop μας και παραλαβής των αγαπημένων σας ατμιστικών προϊόντων στην πόρτα σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο, η alter ego βρίσκεται πάντα δίπλα σας ώστε αυτή η πρωτόγνωρη δοκιμασία να γίνει λίγο πιο εύκολη για όλους μας, και πάντα, μακριά από τον καπνό!