Συστήνω και Κερδίζω! Το νέο πρόγραμμα της alter ego με όφελος για νέους και παλιούς ατμιστές!

Συστήνω και Κερδίζω! Το νέο πρόγραμμα της alter ego με όφελος για νέους και παλιούς ατμιστές!
Κάνε το καλύτερο δώρο σε κάποιον φίλο σου ή μέλος της οικογένειας σου και… κερδίστε και οι δύο! Ποιο είναι αυτό το δώρο; Η ευκαιρία της διακοπής της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος, για ένα πολύ πιο υγιές 2021!

Για πρώτη φορά στα ελληνικά ατμιστικά χρονικά, η alter ego λανσάρει το πρόγραμμα «συστήνω και κερδίζω»! Λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο: Για κάθε έναν ενήλικο καπνιστή που θα μυήσεις στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με σκοπό βέβαια να διακόψει το κάπνισμα, κερδίζεις μια δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ εσύ, και άλλη μια ισάξια δωροεπιταγή ο φίλος σου! Win-win για όλους, δηλαδή!

Οι μόνες προϋποθέσεις είναι να είσαι ήδη ατμιστής και μέλος της alter ego, και ο φίλος σου να πραγματοποιήσει την πρώτη του αγορά από το δίκτυο καταστημάτων της alter ego, σε συσκευές ή/και υγρά αναπλήρωσης, αξίας από 20 ευρώ και πάνω. Και είπαμε, τα μισά από αυτά, είναι… δώρο!

Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός: Για κάθε έναν νέο ατμιστή που «φέρνεις» στον κόσμο της alter ego, θα κερδίζεις πάντα τη δωροεπιταγή των 10 ευρώ!

Το σύστημα λειτουργεί πολύ απλά. Μέσω της ιστοσελίδας https://www.alterego.gr/suggest-a-friend ακολουθείς τρία απλά βήματα.

  • Καταχωρείς τον μοναδικό αριθμό της κάρτας σου alter ego Bonus Card.

  • Πληκτρολογείς τα 3 τελευταία ψηφία του κινητού σου τηλεφώνου στην επιλογή «Κερδίζω». Αυτόματα, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός αυτής της καταχώρισης.

  • Στέλνεις στον φίλο ή στους φίλους σου που θέλεις να συστήσεις με sms ή email τον μοναδικό κωδικό.


Ο φίλος ή οι φίλοι σου πηγαίνουν στη συνέχεια σε ένα κατάστημα alter ego για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά, αξίας 20 ευρώ και πάνω. Επιδεικνύουν τον κωδικό που τους έστειλες και… το bonus σύστασης ολοκληρώθηκε! Και για εσένα και για αυτούς, μια δωροεπιταγή από 10 ευρώ διαθέσιμη! Βεβαίως η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και από ένα οποιοδήποτε κατάστημα.

 

Σημειώστε μόνο ότι ο μοναδικός κωδικός σύστασης που δημιουργήσατε ισχύει για 30 μέρες. Βεβαίως, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε όσους κωδικούς θέλετε και, επαναλαμβάνουμε, να συστήσετε όσους νέους ατμιστές θέλετε!

Και για να ολοκληρώσετε το δώρο στον υποψήφιο νέο ατμιστή φίλο σας, μπορεί να του δείξετε του τις επιλογές του! Τα starter kits της alter ego, με τα οποία θα μάθει απλά και εύκολα τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, βρίσκονται όλα σε προσφορά, που διαρκεί για όλη την περίοδο των εορτών!

Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για τον άνθρωπο σας που σκέφτεται να μιμηθεί το παράδειγμα σας, λαμβάνοντας μεγάλα οφέλη για την υγεία του και το πορτοφόλι του!