Το e-shop… τρελάθηκε! Σούπερ καλοκαιρινές προσφορές που φτάνουν το 72%!

Το e-shop… τρελάθηκε! Σούπερ καλοκαιρινές προσφορές που φτάνουν το 72%!

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά αλλά και αυξημένα έξοδα, εισιτηρίων, διαμονής και… παραλίες! Αυτό το γνωρίζουμε καλά στην alter ego και θέλουμε να σας διευκολύνουμε στις διακοπές σας, παρέχοντας σας σούπερ προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα, ώστε να μην στερηθείτε τίποτα από την αγαπημένη σας ατμιστική συνήθεια!

Και μάλιστα, χωρίς να κουνηθείτε από το σπίτι σας και τη θέση του υπολογιστή σας: Οι διαδικτυακές μας προσφορές στο e-shop αγγίζουν όπως θα διαπιστώσετε με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας το 72% σε εκπτώσεις!

Δείτε εδώ τις τρέχουσες προσφορές για επιλεγμένα προϊόντα και σας βεβαιώνουμε ότι… δεν έγινε κάποιο λάθος!

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τη λήξη των αποθεμάτων, οπότε σας συνιστούμε να μην αναβάλλετε την παραγγελία σας! Σας θυμίζουμε ότι η παραγγελία σας θα καταφθάσει στην πόρτα του σπιτιού σας χωρίς καμία επιβάρυνση!

Τέλος, σας προσφέρουμε το υπερ-απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου! Με κάθε αγορά των προϊόντων μας άνω των 59 ευρώ, γίνεται δικό σας ένα ποιοτικότατο -όσο και μοντέρνο- ζευγάρι γυαλιών ηλίου, το οποίο διαθέτει φακό προστασίας UV 400 και βραχίονες από bamboo!

Επισκεφτείτε το e-shop μας και… προλάβετε!