Τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το ανανεωμένο alter ego Academy!

Τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το ανανεωμένο alter ego Academy!
Ξέρουμε ότι σας έλειψε! Το alter ego Academy επέστρεψε δυναμικά στο YouTube, με ανανεωμένο look και πλούσια θεματολογία που περιγράφει απόλυτα το… true vaping experience, δηλαδή την αληθινή εμπειρία ατμίσματος που προσφέρει η alter ego.

Το alter ego Academy αποτελεί μια ακόμα πρωτοπορία της alter ego στον τομέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πιθανό να μη το γνωρίζετε αλλά η εταιρεία άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικού εμπορίου ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη, μόλις το 2009! Επομένως, όλη αυτή η γνώση, η συνεχής εξέλιξη και η εκπαίδευση των επαγγελματιών πίσω από την επωνυμία alter ego έπρεπε κάπου να διοχετευτεί και να περάσει σε εσάς, τους πελάτες μας.

Σε συνδυασμό λοιπόν με τα 40+ καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, τα 200 σημεία πώλησης και με τα online μέσα που έχουμε διαθέσιμα, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι απολαυστικών εμπειριών που λέγεται άτμισμα!

Το alter ego Academy, λοιπόν, ξεκινά ανανεωμένο να προβάλλεται μέσα από το YouTube με οικοδέσποινα την λατρεμένη Κατερίνα, φανατική ατμίστρια και φυσικά fan της alter ego! Μαζί της και πολλοί επιλεγμένοι καλεσμένοι, vape experts κλπ.

Tα θέματα που θα παρουσιάζει το alter ego Academy είναι πολλά και απευθύνονται σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο τους, να ενημερωθούν για τις νέες αφίξεις στο e-shop και στα καταστήματα και να εξελίξουν την εμπειρία του ατμίσματος δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, τα videos θα παρουσιάζουν:

– Σημαντικά vaping news
– Tips για νέους και πιο έμπειρους ατμιστές
– Παρουσιάσεις e–liquids
– Vape reviews
– Vape unboxing και πρώτες εντυπώσεις
– DIY news και reviews


Kαι πολλά άλλα!

Θέλετε να πάρετε μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο του alter ego Academy;

Φυσικά, η έναρξη του νέου κύκλου επεισοδίων του alter ego Academy δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο τι είναι αυτό που κάνει την alter ego τόσο ξεχωριστή, απαντώντας στο ερώτημα «Γιατί alter ego;».

Δείτε το πρώτο επεισόδιο και μάθετε τι εννοούμε όταν λέμε ότι η alter ego δεν είναι απλά ένα κατάστημα… είναι ένα true vaping experience, δηλαδή μια αληθινή εμπειρία ατμίσματος!

Μείνετε συντονισμένοι και για τα επόμενα επεισόδια του alter ego Academy. Θα σας περιμένουμε…