Γιορτάστε μαζί μας τα 10 χρόνια γενεθλίων της alter ego με μια εκπληκτική προσφορά!

Γιορτάστε μαζί μας τα 10 χρόνια γενεθλίων της alter ego με μια εκπληκτική προσφορά!
Η alter ego, η πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα ατμιστικά προϊόντα, γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας της στην ελληνική αγορά! Ήταν το μακρινό, όπως φαίνεται σήμερα, 2010, όταν και οι ιδρυτές της αγαπημένες σας εταιρείας διέβλεψαν τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσίαζε αυτή η όχι γνωστή, καινοτόμος συσκευή ατμίσματος, ως το εναλλακτικό μέσο για τους χιλιάδες Έλληνες καπνιστές που αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διακόψουν τη βλαβερή τους συνήθεια.

Από τότε, πολλά έχουν συμβεί. Η επιστήμη έχει αποφανθεί τόσο για την αποτελεσματικότητα του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως μέσου διακοπής του καπνίσματος, όσο, και κυρίως, για το γεγονός ότι είναι κατά 95% λιγότερο βλαπτικό!

Η alter ego, ήδη από το ξεκίνημα της λειτουργίας της, παρέχει την εγγύηση ότι όλα τα προϊόντα που προμηθεύεστε είναι τα πιο ποιοτικά της αγοράς, ενώ προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα καθιερώνοντας συστηματικούς ελέγχους με τη συνεργασία κορυφαίων επιστημονικών ινστιτούτων.

Και για αυτό, γιορτάζει τα φετινά σημαντικά της γενέθλια με πλούσια δώρα για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε αυτά τα 10 χρόνια! Αρχής γενομένης, από μια μοναδική και σπουδαία προσφορά που θα σας ενθουσιάσει: Το αγαπημένο σας vaporesso drizzle fit, που κοστίζει 39,90 ευρώ, για το 10μερο από τις 10 έως τις 20 Φεβρουαρίου μπορείτε να το προμηθεύεστε με το ποσό των… «επετειακών» 10 ευρώ!

Προλάβετε! Και οι προσφορές, για το επόμενο διάστημα, δεν σταματούν εδώ…

Μείνετε συντονισμένοι και γιορτάστε μαζί μας τα 10 χρόνια των γενεθλίων μας!

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.