Η alter ego στην 1η Επαγγελματική Προϊόντων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου!

Η alter ego στην 1η Επαγγελματική Προϊόντων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου!

Ενώ εσείς απολαμβάνετε τις βουτιές σας σε καταγάλανα νερά, εμείς συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε.. ακάθεκτοι. Η alter ego γνωρίζετε ότι συμβάλλει  ενεργά στην στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας Ατμιστών, με ποικίλους τρόπους, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από την 1η Επαγγελματική Έκθεση Προϊόντων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, VAPEXPRO.

H έκθεση VAPEXPRO πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 22-23 Ιουλίου με στόχο την ενημέρωση κυρίως των επαγγελματιών του κλάδου γύρω από θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες που αφορούσαν τον τομέα της υγείας, από διακεκριμένους ιατρούς, αλλά και το νομοθετικό πλαίσιο σε σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο,  και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις με πολλούς φίλους ατμιστές.

Επίσης, με την παρουσία μας στην έκθεση, είχαμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας σε υγρά αναπλήρωσης, mods, kits, atomizers, αξεσουάρ και DIY όπως επίσης και να παρουσιάσουμε νέα προϊόντα που ομολογουμένως, έκλεψαν τις εντυπώσεις! Μείνετε συντονισμένοι γιατί πολύ σύντομα θα έρθουν στα καταστήματα και στο e-shop μας!

Η αλήθεια είναι ότι στο περίπτερο της alter ego έγινε χαμός!

Οι επισκέπτες μας είχαν τη ευκαιρία να μας γνωρίσουν από κοντά, να συζητήσουν με τους vape experts μας, να δουν τα προϊόντα μας και να ζήσουν μια αληθινή εμπειρία ατμίσματος ή όπως λέμε και στην υπογραφή μας… «the true vaping experience»!

Τέλος, τους επισκέπτες τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη! Ένας διαγωνισμός cloud chasing από … γεμάτους φαντασία και πείρα ατμιστές με έπαθλα από την alter ego κορυφαία υγρά αναπλήρωσης και ατμοποιητές, όπως Odin by BW,  alter ego liquids, Aspire και Vaporesso DIY atomizers κλπ.!

Συγχαρητήρια σε όλους τους  νικητές και… καλή ατμιστική απόλαυση!

Όσο για εσάς, ελπίζουμε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας και να επισκέπτεστε τακτικά το blog μας, ώστε να ενημερώνεστε για νέα, tips αλλά και τις νέες αφίξεις που καταφθάνουν τον Αύγουστο!