Ψάχνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο στους Αγίους Αναργύρους;

Ψάχνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο στους Αγίους Αναργύρους;
Έχετε φάει τον τόπο να βρείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην περιοχή σας; Το alter ego στην οδό Κύπρου σας περιμένει!

Το φθινόπωρο είναι κατ’ εξοχήν μήνας αποφάσεων και μεγάλων αλλαγών. Εάν λοιπόν αποφασίσατε πρόσφατα να κόψετε το κάπνισμα ή εάν πρόσφατα μυηθήκατε στον τρόπο ζωής με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τότε έχετε έναν ακόμα λόγο να ψάχνετε για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην περιοχή σας.

Το νέο κατάστημα της alter ego απέχει μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του τρένου των Αγίων Αναργύρων – μερικές τζούρες ηλεκτρονικού τσιγάρου δρόμος – και μπορεί να σας εξυπηρετήσει από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο.

Τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο κατάστημα alter ego στους Αγίους Αναργύρους;

Όπως κάθε κατάστημα alter ego, έτσι και το κατάστημα σους Αγίους Ανάργυρους είναι πλήρως εξοπλισμένο με την ευρεία γκάμα προϊόντων μας και το έμπειρο προσωπικό μας το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Ακόμα κι αν περνάτε απ΄έξω και είστε βιαστικοί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει κάνοντάς σας μια πρώτη εισαγωγή στο άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά και να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς μέσα σε μόλις 10 λεπτά! Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει έτσι και αλλιώς η Κατερίνα μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή της, το alter ego Academy. Δείτε απόσπασμα από την επίσκεψή της στο κατάστημα των Αγίων Αναργύρων εδώ:

 

 

Το εσωτερικό του καταστήματος είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δημιουργεί μια φιλική ατμόσφαιρα, η οποία σας προδιαθέτει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εμπειρία σας με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να μας πείτε λίγα λόγια για την προηγούμενη εμπειρία σας με το κάπνισμα αλλά και τις καθημερινές συνήθειες σας ώστε να σας προτείνουμε το ιδανικό προϊόν για εσάς.

Από την άλλη, για τους έμπειρους ατμιστές που μένουν στην περιοχή, το κατάστημα των Αγίων Αναργύρων, όπως όλα τα καταστήματά μας, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλες τις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, να τις επεξεργαστείτε και να καταλήξετε σε αυτήν που θέλετε. Το ίδιο ισχύει και για τα πιστοποιημένα e-liquids.

Τώρα λοιπόν που μάθατε από πού μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στους Αγίους Αναργύρους μένει μόνο να επισκεφθείτε το κατάστημα.