Νέο alter eGo A6: Το πιο λεπτό και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο! [alter eGo Academy]

Νέο alter eGo A6: Το πιο λεπτό και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο! [alter eGo Academy]
Εάν μέχρι σήμερα είχατε συνδέσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο με μια μεγάλη, άχαρη συσκευή, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Το νέο alter eGo A6 είναι το πιο λεπτό, όμορφο και διακριτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο και είναι ιδανικό για νέους αλλά και έμπειρους ατμιστές. Ανακαλύψτε το!

Η επιτυχία του ηλεκτρονικού τσιγάρου σαν εναλλακτική στο κάπνισμα οφείλεται τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην εμφάνισή του. Το alter eGo A6 αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν κάτι διακριτικό, για να μην τραβούν τα βλέμματα όταν ατμίζουν σε δημόσιους χώρους και κομψό, για να μπορεί να σταθεί στο ύψος κάθε περίστασης!

Τι διαφορετικό έχει το alter eGo A6 από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

Η μεγάλη απόδοση της μπαταρίας του, η ικανοποιητική χωρητικότητα του ατμοποιητή σε συνδυασμό με τη ρυθμιζόμενη λειτουργία air-flow, το κομψό design, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του alter eGo A6 που το κάνουν να ξεχωρίζει. Επίσης, η θύρα φόρτισης βρίσκεται στο πλάι επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, ενώ φορτίζετε.

Επιλέξτε το για εσάς, εάν ξεκινάτε τώρα και θέλετε κάτι εύκολο και απολαυστικό για να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας ή ακόμα και εάν είστε έμπειρος ατμιστής και θέλετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με πολύ λιγότερη φροντίδα. Επίσης, εάν έχετε κάποιο φίλο ή γνωστό σας που προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, το alter eGo A6 διαθέτει και πολύ ωραία συσκευασία για να το προσφέρετε σαν δώρο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A6 αλλά και να δείτε πώς λειτουργεί στην πράξη; Η Κατερίνα Χιωτίνη σας περιμένει σε ένα ακόμα alter eGo Academy αφιερωμένο στο Α6 και την μέγιστη απόδοσή του. Δείτε το video:
 

Συγκρίνετε το alter eGo A6 με το παντοδύναμο μικρό alter eGo A7 και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τέλος, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στοYouTube για όλα τα καινούργια video της alter eGo Academy. Σας περιμένουμε!