Μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στον Πειραιά…

Μια βόλτα από το κατάστημα alter eGo στον Πειραιά…
Κάτω στον Πειραιά… και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Β. Γεωργίου άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα alter eGo, το οποίο φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

O Πειραιάς φημίζεται, εκτός από το λιμάνι και τις ειδυλλιακές διαδρομές του, και για τους «μερακλήδες» κατοίκους του. Άλλωστε, η πλούσια αγορά του, τα μοναδικά ουζερί και η γενικότερη ατμόσφαιρα της περιοχής το αποδεικνύουν περίτρανα.

Και τι έρχεται στο μυαλό όταν κανείς συνδυάζει βόλτα, φαγητό και θάλασσα; Φυσικά μια ακόμα απόλαυση όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο! Εάν λοιπόν έχετε την τύχη να μένετε στην τριγύρω περιοχή ή εάν πρόκειται να την επισκεφθείτε σύντομα και είστε λάτρης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, τότε μη διστάσετε να περάσετε από το νέο κατάστημά μας για να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

Τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο κατάστημα alter eGo στον Πειραιά;

Αρχικά, η ατμόσφαιρα του καταστήματος συνάδει με αυτήν της περιοχής και άρα το πρώτο πράγμα που θα νιώσετε είναι… σαν στο σπίτι σας. Το κλίμα είναι αρκετά φιλικό καθώς οι ηλικίες που επισκέπτονται συνήθως το κατάστημα είναι μεταξύ 25-35. Αυτό το κλίμα ευνοεί και τις συζητήσεις μεταξύ των πελατών οι οποίοι συχνά μοιράζονται τις εμπειρίες τους με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα και ανταλλάσσουν tips και συμβουλές.

Στη συνέχεια, θα διαπιστώσετε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου και πιστοποιημένων υγρών αναπλήρωσης που διατίθενται στο κατάστημα και τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες.

Επίσης, η άψογη εξυπηρέτηση από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι ένα ακόμα πράγμα που θα πρέπει να περιμένετε κατά την επίσκεψή σας. Εκτός από την εγγυημένη ποιότητα, στόχος του προσωπικού είναι να σας προσφέρει και την καλύτερη εξυπηρέτηση αφιερώνοντάς σας τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή για εσάς.

Αν βρεθείτε στο κατάστημα του Πειραιά ζητήστε τη Μαρία

Πιθανότατα να σας υποδέχθηκε τη στιγμή που μπήκατε στο κατάστημα καθώς η Μαρία είναι ο άνθρωπος κλειδί καθώς θα φροντίσει ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης! Η ίδια χρησιμοποιεί το alter eGo eVic VTC mini με ατμοποιητή το Nautilus της Aspire, ενώ τον τελευταίο καιρό ατμίζει αποκλειστικά το “Freedom” της HALO e-Liquid, το οποίο είναι ένα καταπληκτικό υγρό για καθημερινή χρήση, με εξαίρετο throat hit και μεγάλη παραγωγή ατμού.

Η Μαρία λοιπόν όπως επίσης και το υπόλοιπο προσωπικό του καταστήματος είναι σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες σας σε σχέση με το άτμισμα έτσι ώστε να σας προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με το «ατμιστικό προφίλ» σας.

Τι ατμίζει ο Πειραιάς;


Αν ρωτήσετε τη Μαρία ποιο προϊόνπουλάει περισσότερο θα σας απαντήσει «τα πάντα»! Αλλά όταν πρόκειται για υγρά αναπλήρωσης ο Πειραιάς έχει δύο αγαπημένα και όχι άδικα. Το ένα είναι το “Manhattan” της El Greco liquid, που θυμίζει ένα γευστικό κινήγι θυσαυρού αφού με κάθε «τζούρα» απελευθερώνονται νέες γεύσεις και το άλλο είναι το “Capitano” της σειράς El Greco High VG γιατί ο Πειραιάς εκτός από καλές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης ξέρει και από… καπετάνιους!

Τώρα που μάθατε τι να περιμένετε σας προτείνουμε ανεπιφύλλακτα να επισκεφθείτε το κατάστημα του Πειραιά ή ένα οποιοδήποτε κατάστημα που ανήκει στο δίκτυο της alter eGo με την πρώτη ευκαιρία!

Δείτε την πρώτη εντύπωση της Κατερίνας όταν επισκέφθηκε το κατάστημα του Πειραιά εδώ:
 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε και το e-shop μας με ένα κλικ!