Μια βόλτα από το κατάστημα alter ego στο Περιστέρι

Μια βόλτα από το κατάστημα alter ego στο Περιστέρι
Ένα ακόμα κατάστημα alter ego άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει να σας εξυπηρετήσει. Αυτή τη φορά ο δρόμος μας βγάζει στο Περιστέρι έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Θηβών 172.

Εάν συχνάζετε ή μένετε στην περιοχή τότε σίγουρα θα έχει φτάσει στα αυτιά σας ότι ένα καινούργιο μαγαζί με είδη ηλεκτρονικού καπνίσματος προστέθηκε στην κατά τα άλλα πλούσια αγορά του Περιστερίου. Το κατάστημα βρίσκεται ανάμεσα στο Μετρό Ανθούπολης και στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και είναι ανοιχτό καθημερινά 9:00 – 21:00 και το Σάββατο 9:00 – 15:00.

Γιατί να επισκεφθώ το κατάστημα alter ego στο Περιστέρι;

Γιατί μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μια σημαντικά λιγότερο βλαπτική εναλλακτική στο κάπνισμα. Ή γιατί μπορεί να είστε έξω για ποτό με φίλους στην τριγύρω περιοχή – άλλωστε η καρδιά της διασκέδασης είναι γνωστό ότι χτυπάει στο Μπουρνάζι- και να ξεμείνατε από υγρό ή να σας κάηκε η αντίσταση του ατμοποιητή. Το έμπειρο προσωπικό θα είναι εκεί και θα φροντίσουν να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Ένα από τα πράγματα που κάνει τα καταστήματα της alter ego να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό είναι η σωστή υποστήριξη που παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό στους πελάτες προκειμένου να κάνουν την καλύτερη επιλογή για αυτούς.

Ακόμα, όπως γνωρίζετε στην alter ego παρέχουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία πιστοποιούνται από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης, αποδεικνύοντας ότι:

  • Τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουμε, όπως προκύπτει από την ταξινόμηση των συστατικών τους, είναι σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς περί ασφάλειας των χημικών προϊόντων.

  • Τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουμε δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και συγκεκριμένα νιτροζαμίνες και αρωματικούς πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες.

Τι επιλέγει το Περιστέρι;


Οι νέοι ατμιστές προτιμούν κυρίως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα alter eGo A6 και alter eGo A7 (το συγκεκριμένο διατίθεται σε προσφορά!) για την ευκολία στη χρήση. Μάλιστα, τώρα το καλοκαίρι πολύ επιλέγουν και τα πιο ανοιχτά, δροσερά χρώματα στα οποία διατίθενται.

Από την άλλη, οι πιο έμπειροι ατμιστές επιλέγουν mods και ατμοποιητές υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

… το alter ego Academy, την διαδικτυακή εκπομπή του alter ego στο YouTube με οικοδέσποινα την Κατερίνα γιατί μέσα από τα videos παρουσιάζονται χρήσιμα tips, προϊόντα και οδηγοί how-tos που κάνουν τη ζωή των ατμιστών ακόμα πιο εύκολη! Πάρτε μια γεύση παρακολουθώντας το παρακάτω video:

 

Τι περιμένετε; Επισκεφθείτε σήμερα το νέο κατάστημα alter ego στο Περιστέρι και ζήστε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Μη ξεχάσετε φεύγοντας να ζητήσετε την alter ego Κ€ΡΔΙΖΩ  η οποία σας βοηθά να κερδίζετε με κάθε αγορά!