Μια επίσκεψη στα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter ego

Μια επίσκεψη στα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter ego
Το δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρονικού τσιγάρου alter ego ολοένα και αυξάνεται, τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εάν λοιπόν έχετε την περιέργεια να μάθετε τι μπορεί να σας προσφέρει μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την ξενάγηση!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα δεν αποτελούν μια καθημερινή κακή συνήθεια, αλλά ένα χόμπι, μια εναλλακτική καθημερινότητα όπου όσο πιο πολύ εξοικειώνεται κανείς με αυτήν τόσο πιο εύκολο είναι να πετύχει το στόχο του. Αυτή η εξοικείωση επιτυγχάνεται τόσο μέσω της δοκιμής όσο και μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την τέχνη του ατμίσματος και μπορούν να σας προσφέρουν όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεστε.

Γιατί να επισκεφθείτε ένα κατάστημα alter ego;

Παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο το οποίο σας βοηθούσε να επιλέξετε τα κατάλληλα καταστήματα για αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου με στόχο να βρείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο που σας ταιριάζει και να μυηθείτε σε μια νέα καθημερινότητα έως και 95% λιγότερο βλαβερή.

Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο θα δείτε ότι «ως “κατάλληλο κατάστημα” θεωρείται αυτό που πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να σας κατευθύνει σωστά, ως προς την επιλογή των προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας παρέχει εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, όποτε τη χρειαστείτε».

Επομένως, μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να μας επισκεφθείτε είναι:

– η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση

– η ποικιλία των προϊόντων

– η ποιότητα/πιστοποίηση

– η επαγγελματική υποστήριξη


Μπαίνοντας σε ένα από τα καταστήματά μας έρχεστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας! Τα πιστοποιημένα υγρά μας και οι απλές και όμορφες συσκευές μας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό ηλεκτρονικού τσιγάρου και υγρού αναπλήρωσης.

Αν είστε νέος ατμιστής, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει να σας κάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και να σας δείξει πώς θα το χρησιμοποιείτε για να απολαμβάνετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Για τους πιο προχωρημένους… υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης με την αναβάθμιση mod ή την αλλαγή ατμοποιητή!

Αν λοιπόν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα alter ego τότε μπορείτε να τα επισκεφθείτε ηλεκτρονικά με ξεναγό, ποια άλλη, την Κατερίνα από το alter ego Academy!

Επίσκεψη στο νέο κατάστημα στον Πειραιά:

 

Επίσκεψη στο νέο κατάστημα στο Περιστέρι:

 

Επίσκεψη στο νέο κατάστημα στους Αγ. Αναργύρους:

 

 
 

Επίσκεψη στο νέο κατάστημα στο Ίλιον: 

 

 
 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ατμιστή αλλά και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο της εμπειρίας σας. Εκτός από τα φυσικά μας καταστήματα, όλα τα παραπάνω σας τα παρέχουμε και ηλεκτρονικά στο alter ego e-shop.

 

Καλή σας απόλαυση!