Υποδεχόμαστε τον Μάϊο με μοναδικές προσφορές!

Υποδεχόμαστε τον Μάϊο με μοναδικές προσφορές!
Στη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε, είμαστε δίπλα σου! Για αυτό η alter ego σου διευκολύνει την καθημερινότητα, με μεγάλες προσφορές και μοναδικά νέα προϊόντα γύρω από το άτμισμα. Εσύ μπορείς να ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ για όσο χρειάζεται και εμείς με ένα τηλεφώνημα ή με ένα κλικ στο eshop σου φέρνουμε τα αγαπημένα σου προϊόντα δωρεάν στην πόρτα σου!

Η alter ego και το Μάϊο, συνεχίζει να κάνει το καλύτερο τόσο για τους πιστούς πελάτες, όσο και για τους νέους ατμιστές που πήραν τη σοφή απόφαση να ξεκινήσουν το άτμισμα.

Για αυτό με δεδομένο, ότι αυτή την εποχή έχουμε περιορίσει τις καθημερινές μας συναλλαγές, σου δίνουμε τη δυνατότητα για όλο το μήνα να κερδίσεις 5€ με αγορές 50€. Έτσι, μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες του μήνα και όχι μόνο, σε υγρά αναπλήρωσης, αντιστάσεις και συσκευές.

Για ακόμα μεγαλύτερη μεγιστοποίηση κέρδους μπορείς να συνδυάσεις την παραπάνω προσφορά με τις υπόλοιπες προσφορές alter ego, και να κερδίσεις ακόμα περισσότερα, κάνε κλικ για να δεις όλες τις προτάσεις μας.

Ειδικά για τους νέους ατμιστές, προσφέρουμε τους πιο μοντέρνους και οικονομικούς τρόπους για να «μυηθούν» σωστά στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, και να μείνουν μακριά από τον καπνό. Κλικ για starter packs.

Επίλεξε είτε τη συσκευή Vaporesso Podstick μαζί ένα υγρά αναπλήρωσης Colour 5+1 κι απόκτησε τη μόνο με 39,90 ευρώ, ή δοκίμασε το Logic Compact μαζί με 14 κάψουλες μόνο με 35 ευρώ!

Πώς θα επωφεληθείς των προσφορών; Μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημά μας -παραμένουμε ανοιχτά τηρώντας αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας- είτε ακόμα πιο εύκολα μπορείς να μπεις στο eshop μας, ή, με ένα τηλεφώνημα στο 210 9709000 ή στο alter ego κατάστημα της περιοχής σου και τα προϊόντα θα φτάσουν στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά! Δες όλους τους τρόπους παραγγελίας εδώ.

Οι προσφορές μας ισχύουν έως και την Παρασκευή 30/5.

Όσο για εκείνους, που αυτές τις μονότονες και δύσκολες μέρες θέλουν να αλλάξουν… γεύση και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, έχουμε να τους παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και τους καλούμε να κάνουν μια δοκιμή!

Επίλεξε από τα:

La Luna Flavor Shots, που προσφέρουν τις πιο ακαταμάχητες τροπικές γεύσεις στην καλύτερη τιμή.

Vape Flam Flavor Shots, που θυμίζουν τις πιο… γλυκιές γευστικές αναμνήσεις.

VGOD, που έχουν βραβευθεί πολλάκις και… θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει λόγος για αυτό.

TNT organic tobacco, μια ειδικά σχεδιασμένη ποικιλία υγρών που δημιουργήθηκε από την σύνθεση αποσταγμάτων πραγματικών οργανικών καπνών.

Ή τέλος τα γνωστά σας IVG, που αποτελούν ένα από τα κορυφαία παγκόσμια brand στον χώρο του ατμίσματος!

Τα υγρά αναπλήρωσης της alter ego πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της European Tobacco Products Directive (TPD) και είναι τα μόνα στην Ελλάδα που ελέγχονται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας «Δημόκριτος».

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.