Ο «Δημόκριτος», το κορυφαίο ερευνητικό κέντρο της χώρας, διασφαλίζει την ποιότητα των αγαπημένων σας υγρών alter ego!

Ο «Δημόκριτος», το κορυφαίο ερευνητικό κέντρο της χώρας, διασφαλίζει την ποιότητα των αγαπημένων σας υγρών alter ego!

Πόσο σίγουροι είστε για την ποιότητα των αγαπημένων σας υγρών αναπλήρωσης alter ego, σχετικά με την τήρηση όλων των απαιτούμενων προδιαγραφών παρασκευής τους, αλλά και των συστατικών που περιέχουν; «Πιο σίγουροι δεν γίνεται», είναι η απάντηση, καθώς πλέον τα πάντα ελέγχονται από το κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα της χώρας, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», που πλέον αποτελεί τον ειδικό συνεργάτη της alter ego!

Στα εργαστήρια του Δημοκρίτου ελέγχονται ενδελεχώς και πιστοποιούνται τα υγρά αναπλήρωσης alter ego, κι έτσι μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι το προϊόν που ατμίζετε είναι το πλέον εγκεκριμένο και πιστοποιημένο (σύμφωνα με το πρόγραμμα «Quality PLUS») από τους ειδικούς!

Eξίσου σημαντικό είναι, ότι μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας: Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, με στόχο την καλύτερη και πιο ακριβή ενημέρωση των καταναλωτών, δημιουργήθηκε η ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα alter ego, https://www.alterego.gr/eliquid-trace, όπου ο ατμιστής-καταναλωτής εισάγοντας τον αριθμό παρτίδας που αναγράφεται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης, βλέπει αυτόματα την ανάλυσή του & τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου Δημοκρίτου!

Επισκεφτεί τη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό του προϊόντος σας και δείτε μόνοι σας τι έχει να πει ο Δημόκριτος για αυτό!

O Δημήτρης Πετρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της alter ego, παρουσίασε στους δημοσιογράφους το εγχείρημα, τονίζοντας ότι «H ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν σαφή προτεραιότητα για την alter ego. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με σταθερή επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού μας με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, στον διαρκή έλεγχο όλων των υγρών αναπλήρωσης alter ego».

Εκπροσωπώντας το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, η Διευθύντρια Ερευνών του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικών Αναλύσεων, Aναστασία Xισκιά δήλωσε:

«Πρόκειται για μια «win-win» συνεργασία, αφού «το project μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, καθώς θα επιτυγχάνονταν η διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος και παράλληλα θα στεκόμασταν στο πλευρό μιας ελληνικής εταιρίας, κάτι που είναι μέσα στους σκοπούς και τον σχεδιασμό του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Από αυτή τη συνεργασία ωφελείται η εταιρία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την υποδομή ενός ερευνητικού κέντρου για τον έλεγχο του προϊόντος της, ωφελείται ο Δημόκριτος που διευρύνει τις δραστηριότητές του στον συγκεκριμένο χώρο, και πάνω από όλα, ωφελείται ο καταναλωτής που αγοράζει ένα προϊόν που είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές που αναγράφει, αλλά και που δεν περιέχει ουσίες που απαγορεύονται».

Η παραγωγή και ο έλεγχος των υγρών αναπλήρωσης alter ego

Όλα τα υγρά alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Ελλάδα. Η μονάδα παραγωγής έχει πιστοποιητικά, Cleanroom Class D , ISO 8 at rest και ΙSO 9001. Επιλέγονται με αυστηρότητα οι καλύτερες πρώτες ύλες (Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες φαρμακευτικής ποιότητας: Νικοτίνη USP/EP, PG USP/EP ,VG USP/EP).

Ελέγχεται κάθε παρτίδα πρώτης ύλης και κάθε παρτίδα του τελικού προϊόντος από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής τους (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ. Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α).

Δείτε το video από το ρεπορτάζ του zougla.gr