Ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει ξεκάθαρη θέση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Ο Ντόναλντ Τραμπ παίρνει ξεκάθαρη θέση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Στον απόηχο των δεκάδων κρουσμάτων ασθενειών αλλά και των 6 θανάτων που σημειώθηκαν στις ΗΠΑ από τη χρήση παράνομων και ναρκωτικών υγρών αναπλήρωσης, ο Πρόεδρος της χώρας μέσω του twitter του παίρνει ξεκάθαρη θέση, δηλώνοντας ότι προτιμάει το άτμισμα ως εναλλακτικό του καπνίσματος, τονίζοντας την ανάγκη να ρυθμιστεί η αμερικάνικη αγορά ώστε να προστατευθούν οι καταναλωτές.

Δηλώσεις Trump

“Αν και προτιμώ το άτμισμα ως εναλλακτικό για τα τσιγάρα, θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως αυτό το εναλλακτικό μέσο θα είναι ασφαλές για όλους! Ας διώξουμε τα “πλαστά” από τη αγορά (σ.σ. εννοεί τα παράνομα μη εγκεκριμένα προϊόντα) και ας κρατήσουμε τους ανήλικους μακριά από το άτμισμα”.

Τι απάντησε ο Δρ. Φαρσαλινός

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ο πλέον ειδικός παγκοσμίως για το ζήτημα, του απάντησε:

“Αυτό ακούγεται ως πολύ καλύτερη στρατηγική. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από το κάπνισμα. Πρέπει να γίνει γνωστό ότι η αύξηση της δημοφιλίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους νέους συνοδεύει με την (σχεδόν) εξουδετέρωση του καπνίσματος”…

Η παρέμβαση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του FDA κατά των παράνομων αυτών προϊόντων, αλλά και του πρώην διευθυντή του Οργανισμού, σύμφωνα με τον οποίον για τα κρούσματα αυτά ευθύνεται ξεκάθαρα η έλλειψη νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών.

 

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.