Οι προσφορές για τα 10 χρόνια της alter ego συνεχίζονται!

Οι προσφορές για τα 10 χρόνια της alter ego συνεχίζονται!
Η alter ego φέτος σβήνει τα 10 της κεράκια της και γιορτάζει μαζί σας όλο τον χρόνο, προσφέροντας σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε όλο αυτό το διάστημα, πλούσια δώρα!

Έπειτα από τις μεγάλες εκπτώσεις του Ιανουαρίου που έφτασαν ακόμη και το 50%, από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου μια νέα ασυναγώνιστη προσφορά σας προσκαλεί να αποκτήσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις Flavor Shot ουσιαστικά στη μισή τιμή!

Με κάθε αγορά λοιπόν μιας συσκευασίας από τις δέκα επιλεγμένες γεύσεις Flavor Shot που συμμετέχουν στην προσφορά, παίρνετε ακόμη μία δώρο!

Η σούπερ προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 14 Μαρτίου, οπότε… προλάβετε

Τα δέκα e-liquids που συμμετέχουν είναι τα εξής:

Strawberry Jam Bocca Loca, Berries Muffin Bocca Loca, Cool Chocolate Bocca Loca, Lemon Mousse Bocca Loca, Summer Chill Bocca Loca, Blueberry Dessert Billy Bad, Chocolate Milkshake Billy Bad, Melonade Billy Bad, Apple Shake it, Island Splash Shake it.

Επωφεληθείτε της μεγάλης αυτής προσφοράς –μέχρι την επόμενη – σε όλα τα καταστήματα alter ego, καθώς και στο e-shop!

 

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.