Super summer προσφορές από την alter ego σε όλα μας τα προϊόντα και ένα δώρο… έκπληξη!

Super summer προσφορές από την alter ego σε όλα μας τα προϊόντα και ένα δώρο… έκπληξη!

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά αλλά και αυξημένα έξοδα, εισιτηρίων, διαμονής και… παραλίας! Αυτό το γνωρίζουμε καλά στην alter ego και θέλουμε να σας διευκολύνουμε στις διακοπές σας, παρέχοντας σας σούπερ προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα, ώστε να μην στερηθείτε τίποτα από την αγαπημένη σας ατμιστική συνήθεια!

Επισκεφτείτε το κατάστημα alter ego της γειτονιάς σας και ενημερωθείτε αναλυτικά!

Καταρχάς, σας προσφέρουμε το υπερ-απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου! Με κάθε αγορά των προϊόντων μας άνω των 59 ευρώ, γίνεται δικό σας ένα ποιοτικότατο -όσο και μοντέρνο- ζευγάρι γυαλιών ηλίου, το οποίο διαθέτει φακό προστασίας UV 400 και βραχίονες από bamboo!

Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Στα καταστήματά μας θα διαπιστώσετε ότι ισχύουν προσφορές στους ατμοποιητές, στο hardware, αλλά και στα αγαπημένα σας mod, που φτάνουν και το 40%!

Και φυσικά για εσάς που θέλετε να μειώσετε τη βλάβη από τη συνήθεια του καπνίσματος και είστε νέοι στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, έχουμε ετοιμάσει ειδικά starter pack στις καλύτερες τιμές, ώστε να «μυηθείτε» στο άτμισμα εύκολα και απλά!

Σας προτείνουμε τα δύο καλύτερα starter pack που διατίθενται σε τιμή προσφοράς!

  • Tο Vaporesso Podstick, με την απλή χρήση της κάψουλας, που έρχεται σε 5 διαφορετικά χρώματα! Προσφέρει εύκολο γέμισμα της κάψουλας χωρίς απώλεια υγρού μέσω ειδικής βαλβίδας πίεσης, δυνατότητα διαβάθμισης της έντασης της μπαταρίας και 2 επιλογές κεφαλών. Έρχεται σε τρεις μοναδικές γεύσεις alter ego Colour: Tobacco One, Tobacco Seven, Vanilla Gentle. Τιμή: 39,90 ευρώ η συσκευή κι ένα colour 5+1 (από 47,40 ευρώ).
 

 

  • Ή το Aspire SLX, και το άτμισμα γίνεται η πιο απλή διαδικασία: Τοποθετείς την προγεμισμένη αναλώσιμη κάψουλα και ατμίζεις χωρίς καν να πατήσεις κουμπί! Τιμή: 37,50 η συσκευή και 7 Pods (από 47,40 ευρώ).

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα καταστήματα alter ego!