Τέρμα οι δικαιολογίες: Κόψε το κάπνισμα αυτό το καλοκαίρι εύκολα και απλά με ένα starter pack της alter ego!

Τέρμα οι δικαιολογίες: Κόψε το κάπνισμα αυτό το καλοκαίρι εύκολα και απλά με ένα starter pack της alter ego!
Σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κόψεις τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος και πολύ καλά κάνεις. Έχεις μάλιστα αρκετούς φίλους και γνωστούς γύρω σου που το έχουν καταφέρει, χάρη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με το οποίο αντικατέστησαν τη συνήθειά τους επιτυγχάνοντας παράλληλα τη δραστική μείωση της βλάβης στην υγεία τους.

Το σκέφτεσαι, το έχεις προσπαθήσει «χαλαρά», αλλά ακόμα δεν είσαι έτοιμος για αυτό που θεωρείς, μέχρι να τα καταφέρεις, ως το «μεγάλο βήμα».

Αυτό το καλοκαίρι όμως είναι η ευκαιρία σου και η alter ego σε βοηθάει να κάνεις τη μετάβαση όσο πιο εύκολα, απλά και απολαυστικά γίνεται!

Εμείς σου προτείνουμε τα δύο καλύτερα starter pack που διατίθενται σε τιμή προσφοράς!
  • Το Aspire SLX, και το άτμισμα γίνεται η πιο απλή διαδικασία: Τοποθετείς την προγεμισμένη αναλώσιμη κάψουλα και ατμίζεις χωρίς καν να πατήσεις κουμπί! Τιμή: 37,50 η συσκευή και 7 Pods (από 47,40 ευρώ). 

 

 

  • ή Tο Vaporesso Podstick, με την απλή χρήση της κάψουλας, που έρχεται σε 5 διαφορετικά χρώματα! Προσφέρει εύκολο γέμισμα της κάψουλας χωρίς απώλεια υγρού μέσω ειδικής βαλβίδας πίεσης, δυνατότητα διαβάθμισης της έντασης της μπαταρίας και 2 επιλογές κεφαλών. Έρχεται σε τρεις μοναδικές γεύσεις alter ego Colour: Tobacco One, Tobacco Seven, Vanilla Gentle. Τιμή: 39,90 ευρώ η συσκευή κι ένα colour 5+1 (από 47,40 ευρώ).

Τέρμα οι δικαιολογίες… Η επιλογή είναι πια στο χέρι σου!