2 νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα από τη Vaporesso: Swag και RevengerX

2 νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα από τη Vaporesso: Swag και RevengerX
Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά που έρχεται με δύο νέες συσκευές από τη Vaporesso. Γνωρίστε τα μοντέλα Swag και RavengerX και προετοιμαστείτε για μια χρονιά γεμάτη… απόλαυση!

Η Vaporesso είναι γνωστή για τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της τα οποία προσφέρουν απόδοση και στυλ στο άτμισμα. Στόχος της εταιρείας είναι να εξελίσσει και να εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου  για να μπορεί να προσφέρει στον ατμιστή μια προηγμένη εμπειρία.
Σήμερα, θα μιλήσουμε για τα δύο νέα μοντέλα το Swag Mod και το RavengerX mod που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των ατμιστών όλων των επιπέδων προσφέροντάς τους κορυφαία ποιότητα στις πάντα ανταγωνιστικές τιμές της alter ego!

Εσείς, μπορείτε να αντισταθείτε στο στυλ του νέου Swag 80W Mod;

Το Swag mod της Vaporesso είναι μία εξαιρεική επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν το άτμισμα, αλλά και για τους ατμιστές, που χρησιμοποιούν πιο απλές συσκευές και θέλουν να κάνουν μια αναβάθμιση.

Πρόκειται για ένα μικρό, κομψό, αξιόπιστο και οικονομικό mod, TPD Compliant, με εξελιγμένες λειτουργίες, όπως δυνατότητα γρήγορης φόρτισης και αναβαθμίσιμο λογισμικό.

Εκτός από τα παραπάνω, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα mods της κατηγορίας του είναι το επαναστατικό IML design του. Οι προσόψεις του είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να αναδεικνύουν το σχέδιό τους και να είναι πολύ ανθεκτικές στη χρήση!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ρύθμιση ισχύος: έως 80.0W
• Τροφοδότηση από μία αποσπώμενη μπαταρία 18650
Οθόνη 0,91 ιντσών
Omni 2.0 chip
• Πολλαπλές Επιλογές: VW, CCW, CCT, VT, TCR, RTC, BYPASS
Βάρος: 64g
4 trendy χρώματα

Επίσης, αυτό το mod συνδυάζεται ιδανικά με τους παρακάτω κορυφαίους ατμοποιητές:

💨 Vaporesso Estoc Tank
💨 Aspire Nautilus X
💨 Aspire Nautilus 2
💨 Aspire Atlantis Evo

Υποδεχθείτε το μέλλον του ατμίσματος με το RevengerX 220W mod!

Το RavengerX mod της Vaporesso είναι εντυπωσιακό, δυνατό και με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η «touch» οθόνη που θα σας ταξιδέψει… στο μέλλον του ατμίσματος! Είναι TPD Compliant, διαθέτει σύστημα OMNI BOARD 2.2 για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και προς το παρόν κυκλοφορεί σε 2 χρώματα: μπλε και μαύρο.

Εάν λοιπόν είστε από τους ατμιστές που αναζηούν μια εξελιγμένη και πανίσχυρη συσκευή με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και καλή τιμή, μόλις τη βρήκατε!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ρύθμιση ισχύος:  έως 220.0W
• Τροφοδότηση από δύο αποσπώμενες μπαταρίες 18650
1 μηχανικό και 3 touch κουμπιά
• Οθόνη OLED 0,96 ιντσών

• Πολλαπλές επιλογές: VW, CCW, CCT, VT, TCR, RTC, BYPASS
Αναβαθμίσιμο λογισμικό
Βάρος: 130g

Όπως και το Swag mod έτσι και το RavengerΧ ξεχωρίζει για το επαναστατικό IML design του. Οι προσόψεις του είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να είναι πολύ ανθεκτικές στη χρήση διατηρώντας το υπέροχο design τους!

Επίσης, συνδυάζεται ιδανικά με τους ατμοποιητές:

💨 Aspire Cleito
💨 Aspire Cleito 120

Έτσι, εάν τους έχετε ήδη δεν χρειάζεται να τους αποχωριστείτε ή εάν ψάχνατε ευκαιρία για να τους δοκιμάσετε, τώρα είναι η ώρα!

Ανυπομονείτε να τα δοκιμάσετε; Τα δύο νέα μοντέλα της Vaporesso διατίθενται ήδη στα καταστήματα αλλά και στο e-shop μας. Αποκτήστε τα πριν το τέλος των γιορτών και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!