Αγορά - Τιμές για το GLO & Εγγύηση

Αγορά - Τιμές για το GLO & Εγγύηση

Είστε καπνιστής και σκέφτεστε να κάνετε τη μετάβαση σε ένα νέο, μοντέρνο προϊόν μείωσης της βλάβης, κόβοντας για πάντα το κάπνισμα; Η λύση για εσάς ακούει στο όνομα «glo»!

Εκτός από τη μειωμένη βλάβη σε σχέση με το κάπνισμα (όπως δείχνουν πολλές επιστημονικές μελέτες) που επιφέρει η χρήση της συσκευής και η κατανάλωση των προϊόντων glo στον οργανισμό σας, θα διαπιστώσετε και σημαντικά οφέλη για την τσέπη σας!

Πάμε να δούμε πόσα χρήματα πρέπει να επενδύσετε… για τον εαυτό σας, δεδομένου ότι αυτή την περίοδο μπορείτε να κάνετε την αγορά Glo σε τιμή προσφοράς! Επίσης, ισχύουν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις και για τις ράβδους καπνού που θα χρησιμοποιείτε.

Οι τιμές της συσκευής glo

Σας προτείνουμε το Glo hyper+ Uniq που είναι η ισχυρότερη της σειράς, ενώ σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμπειρία επιλέγοντας μεταξύ δύο διαφορετικών εντάσεων χρήσης (standard και boost). Τη συσκευή αυτή μπορείτε να την προσαρμόσετε εμφανισιακά στο δικό σας στυλ, αφού έχετε επιλογή από 4 βασικά χρώματα, ενώ περιλαμβάνονται και δύο κομψά panel, που εξασφαλίζουν μοναδική εμφάνιση.

Η συσκευή πωλείται στη μισή τιμή της αξίας της, δηλαδή στα 20 ευρώ, από τα 40 που κοστίζει κανονικά! Μπορείτε, δε, να την παραγγείλετε και να τη λάβετε στο σπίτι σας, με δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα, μέσα σε 24-48 ώρες! Στην ίδια τιμή προσφέρεται και η έκδοση του Glo Hyper+ Wild.

Καταχωρίστε τη συσκευή glo για να εξασφαλίσετε εγγύηση ενός έτους

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αγοράσετε το προϊόν, είναι να καταχωρίσετε τη συσκευή σας! Γιατί να το κάνετε αυτό; Μα για να ισχύσει η εγγύησή της (12 μήνες) και να λαμβάνετε τεχνική, και εξατομικευμένη υποστήριξη όποτε χρειαστεί! Επίσης, γίνεται άμεση αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση που είναι ελαττωματική ή έχει βλάβη. Με την online καταχώριση της συσκευής λαμβάνετε επίσης πρώτοι όλα τα νέα του glo και, πιστέψτε μας, σας αφορούν, καθώς στο μέλλον θα υπάρξουν νέες γεύσεις και νέες λειτουργίες, για το προϊόν το οποίο θα γίνει το αγαπημένο σας!

Ο κωδικός της συσκευής σας βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, όπου θα δείτε ένα αυτοκόλλητο που γράφει «my glo™ number». Για να την καταχωρίσετε και να ενεργοποιήσετε την εγγύηση, πηγαίνετε στο www.discoverglo.gr επιλέγοντας Εγγραφή Συσκευής από το κεντρικό μενού.

Αλλιώς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο, ή τα σημεία πώλησης του Glo που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Αν δεν καταχωρίσετε τη συσκευή σας, για να ισχύσει η εγγύηση των 12 μηνών, τότε θα πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και το my glo number" από το κουτί της συσκευής.

Τι να κάνετε αν η συσκευή είναι χαλασμένη ή… το μετανιώσετε

Στην πολύ σπάνια περίπτωση που δεν λειτουργήσει η συσκευή σας μόλις την ανοίξετε, αρχικά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον φορτιστή που σας είχε δοθεί στο αρχικό glo kit. Εάν μετά από μια πλήρη φόρτιση το glo σας δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε δωρεάν με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo καλώντας τον αριθμό: 800 500 1450 ή επισκεφτείτε ένα από τα σημεία πώλησης glo.

Και μην ξεχνάτε κάτι που… δύσκολα ακούτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν: Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το προϊόν και «μετανιώσετε» την αγορά του, μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά του μπορείτε να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω όλο το ποσό!

Αγορά των neo sticks

Κι αφού αγοράσατε τη νέα σας συσκευή glo, πάμε να δούμε το κόστος των αναλώσιμων, δηλαδή των ράβδων καπνού, που προσφέρονται σε πακέτα των 20 τεμαχίων το κάθε ένα.

Το πακέτο neo sticks, με 20 ράβδους καπνού, κοστίζει 2,80 ευρώ.

Στην alter ego, για να σας διευκολύνουμε και για να αποφύγετε τις πολλές επισκέψεις σε περίπτερα ή καταστήματα, έχουμε ετοιμάσει ορισμένα τεμάχια των 10 πακέτων, τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με Online παραγγελία, στην τιμή των 28 ευρώ, όλα μαζί.

Πρόγραμμα «Κερδίζω» της alter ego

Με την αγορά των προϊόντων από την alter ego, μπορείς να συμμετέχεις στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και να κερδίζεις συνεχώς δωροεπιταγές, για τις επόμενες αγορές!

Η επιβράβευση αυτή μπορεί να φτάσει και τα 90 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή να ξεπεράσει την αξία των αγορών σας τουλάχιστον έναν μήνα!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης λειτουργεί εύκολα και απλά: Με κάθε συναλλαγή σου στην alter ego, συλλέγεις πόντους. Οι πόντοι εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές, των 2 ή των 5 ευρώ, που μπορείς να αξιοποιήσεις σε κάθε νέα αγορά.

Με μηνιαίες συναλλαγές, ενδεικτικά, των 50 ευρώ σε 12μηνη βάση, συλλέγεις 24.000 πόντους και κερδίζεις 40 ευρώ σε δωροεπιταγές (8x5€ ή 20x2€), τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς στο διάστημα των δώδεκα μηνών.

Επιπλέον, τον 12ο μήνα κερδίζεις το ετήσιο bonus συνέπειας με δωροεπιταγή 50€, που μπορείς να παραλάβεις και να την εξαργυρώσεις τον 12ο μήνα του προγράμματος και έως 1 επιπλέον μήνα (13ο μήνα).

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα alter ego, μπορείς να ενημερώνεσαι για τους πόντους που έχεις ήδη συλλέξει. Εκτός από τα καταστήματα, για την ενημέρωσή σου, μπορείς να καλείς το Γραφείο Εξυπηρετήσεως Πελατών στο τηλέφωνο 210 9709000.

Για ποιους δεν προορίζεται η συσκευή glo

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το σύστημα θέρμανσης καπνού glo προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και καταναλωτές προϊόντων που περιέχουν νικοτίνη. Το glo δεν προορίζεται για: άτομα κάτω των 18 ετών, άτομα τα οποία είναι αλλεργικά ή ευαίσθητα στη νικοτίνη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα τα οποία πρέπει να αποφεύγουν τον καπνό ή τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη για ιατρικούς λόγους, άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση ή διαβήτη. Πάντα, να κρατάτε τα προϊόντα glo μακριά από παιδιά και κατοικίδια.