Aspire Degerm: Απαλλαγείτε από μικρόβια, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Aspire Degerm: Απαλλαγείτε από μικρόβια, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Διανύοντας την εποχή της πανδημίας, το μεγάλο ζητούμενο είναι να παραμένουμε υγιείς, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας! Για αυτόν τον σκοπό σου προτείνουμε να έχεις πάντα μαζί τη νέα, μοντέρνα συσκευή της Aspire και… καθάρισες!

Το Aspire Degerm σε μόλις 30 δευτερόλεπτα καθαρίζει το επιστόμιο του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου από όλα τα μικρόβια! Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και για οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια όπως το κινητό σου τηλέφωνο ή το tablet, τα ψιλά στο πορτοφόλι σου και άλλες επιφάνειες.

 

Η συσκευή χωράει σε οποιαδήποτε τσέπη ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου και λειτουργεί εύχρηστα και απλά: Τοποθετείς το επιστόμιο στη συσκευή και πατάς το μοναδικό κουμπί 3 φορές. Αμέσως θα ανάψει η ενδεικτική λυχνία του Degerm και θα αναβοσβήνει για όσο διάστημα διαρκεί ο καθαρισμός, οπότε και θα σταματήσει αυτόματα.

Πώς λειτουργεί; Μέσω της ειδικής λάμπας UV-C 253.7 NM που εκπέμπει υπεριώδεις ακτίνες, που “σκοτώνουν” όλα τα μικρόβια σε ελάχιστο χρόνο.

Το Aspire Degerm διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 400mAh και φορτίζει μέσω θύρας USB Τύπου-C. Διαθέτει φωτεινή ένδειξη στάθμης αποφόρτισης μπαταρίας τριών σταδίων.

Η συσκευή έχει μόλις 7 εκατοστά ύψος και μπορείς να την αποκτήσεις με μόλις 14,90€, εδώ

Προσοχή όμως: Ποτέ μην κοιτάς απευθείας τη λάμπα, λόγω των ακτίνων UV που εκπέμπονται. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια ή το σώμα.