Aspire Nautilus GT kit: O Θρύλος ξαναγεννιέται στην καλύτερη εκδοχή!

Aspire Nautilus GT kit: O Θρύλος ξαναγεννιέται στην καλύτερη εκδοχή!

Τι Θρύλος θα ήταν αν δεν ανταποκρινόταν στην ίδια την… κληρονομιά του; Η Taifun σχεδίασε, η Aspire υλοποίησε και πλέον η εμπειρία ατμίσματος φτάνει στο πιο υψηλό επίπεδο απόλαυσης!

Ο Aspire Nautilus GT είναι ο καλύτερος, ο πιο δημοφιλής και αρτιότερος ατμοποιητής που με κάποιον τρόπο έγινε ακόμα καλύτερος! Μαζί με το Glint mod δε, δηλαδή το ολοκληρωμένο Aspire Nautilus GT kit, αποτελεί την εγγύηση ότι αν θέλετε το ποιοτικότερο και πιο αξιόπιστο προϊόν ατμίσματος, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πουθενά αλλού.

Η σειρά Nautilus, που τόσο αγαπήθηκε από τους απαιτητικούς ατμιστές, φτάνει λοιπόν στο απόγειο, και απευθύνεται τόσο στους παλιούς λάτρεις του, όσο και σε αυτούς που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο του ατμίσματος.

Το AspireNautilus GT kit περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, το 75 Watt Glint mod και φυσικά τις παραδοσιακές Nautilus αντιστάσεις. Στο πακέτο περιέχεται και το ανοξείδωτο προστατευτικό περίβλημα της γυάλινης δεξαμενής, που καθιστά τον Nautilus GT τον πιο συμπαγή και ανθεκτικό -στα πεσίματα και στις απότομες κινήσεις- ατμοποιητή της αγοράς.

 

Το Glint Mod, όπως προϊδεάζει και το όνομα του, αποδίδει από 1 έως και 75 Watt, με τις ρυθμίσεις και το κλείδωμα να γίνονται πανεύκολα και απλά, χάρη στα τρία κουμπιά λειτουργίας του και την κομψή οθόνη του. Σημειώστε, ότι την μπαταρία μπορείτε να την αλλάξετε εσείς!

Ένα ακόμα από τους λόγους που αγαπήσατε τη σειρά Nautilus, είναι η ευχρηστία και η απλότητα στο γέμισμα του. Ισχύει ότι ήδη ξέρετε – με μία απλή κίνηση αφαιρείται το πάνω μέρος του προσθέτετε το υγρό σας. Και… αδέξιοι να είστε, οι μεγάλες οπές επαναπλήρωσης που διαθέτει καθιστούν σχεδόν αδύνατο να αστοχήσετε, όποιο μπουκαλάκι και να χρησιμοποιήσετε!

Κι αν σας φαίνεται… συνηθισμένη η χωρητικότητα των 2 ml, να ξέρετε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το συμβατό πολυμερικό δοχείο επέκτασης να την υπερδιπλασιάσετε στα 4,2 ml!

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης του (πατήστε CC για ελληνικούς υπότιτλους):

 

 

Μάθετε περισσότερα και γνωρίστε τον… κομμάτι-κομμάτι εδώ.

Πλούσια «τσιγαρίσια» γεύση

Πώς επιτυγχάνεται η πλούσια, γεμάτη, αλλά και αυθεντικά «τσιγαρίσια» γεύση αν το επιλέξετε, με τον Nautilus; «Κλειδί» είναι η παχιά μεταλλική του βάση που διευκολύνει τη γρήγορη μετάδοση θερμοκρασίας, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα να εισέρχεται ομαλά, χωρίς καμία απώλεια. Και φυσικά, χάρη και στις αγαπημένες σας Aspire Nautilus BVC αντιστάσεις (αν σαν έχουν περισσέψει μερικές από τα προηγούμενα μοντέλα, να γνωρίζεται ότι είναι συμβατές).

Και μιας και είπαμε για αέρα, η ρύθμισή του είναι ακριβέστατη, σε πέντε επίπεδα, που γίνεται πανεύκολα, απλά περιστρέφοντας το δαχτυλίδι του airflow και επιλέγοντας την επιθυμητή οπή.

Πώς όμως ο Aspire Nautilus GT θα ήταν ο καλύτερος, αν δεν ήταν και ο ασφαλέστερος; Και δεν εννοούμε μόνο τη δυσκολία να σπάσει σε περίπτωση πτώσης, αλλά και το γεγονός ότι ο ατμοποιητής είναι κατασκευασμένος ώστε ψύχεται γρηγορότερα για να αποτραπεί πιθανή υπερθέρμανση. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Glint mod, υπάρχει επιπλέον προστασία από βραχυκύκλωμα, από υπερφόρτιση ή αποφόρτιση (όταν φορτίσει πλήρως η μπαταρία, διακόπτεται αυτόματα η παροχή ρεύματος), όπως και από τη χαμηλή τάση.

Nautilus GT kit και… προβληματιστείτε μόνο για το χρώμα (διατίθεται σε ασημί, μαύρο και gunmetal)!

Διατίθεται εδώ και έναν μήνα από την alter ego και… ξεπουλάει, οπότε προλάβετε!

Μπορείτε να τον παραγγείλετε και διαδικτυακά εδώ!