Aspire Nautilus X: Σας παρουσιάζουμε τον ατμοποιητή νέας γενιάς!

Aspire Nautilus X: Σας παρουσιάζουμε τον ατμοποιητή νέας γενιάς!
Ψάχνετε έναν απλό και αποτελεσματικό ατμοποιητή; Ο Aspire Nautilus X… έχει όσα χρειάζεστε σε προνομιακή τιμή!

Η Αspire είναι γνωστή για τους ποιοτικούς και καινοτόμους ατμοποιητές της, όπως είναι για παράδειγμα o Nautilus, o Cleito, o Triton και o Nautilus Mini. Με τον Nautilus X, η Aspire πήγε την εμπειρία του ατμίσματος ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας μια βελτιωμένη εκδοχή του διάσημου και χιλιοατμισμένου «Ναυτίλου», η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός νέου ατμιστή, αλλά και ενός έμπειρου ατμιστή που απολαμβάνει περισσότερο την γεύση από τα ντουμάνια.

Από τη συσκευασία του και μόνο μπορείτε να διακρίνετε ότι αυτός ο ατμοποιητής ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ξεχωριστός! Ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός του με δυνατότητα top-filling (αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος) σε συνδυασμό με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, όπως οι κεφαλές νέας τεχνολογίας ‘U-Tech’, κάνουν τον Nautilus X σχεδόν μοναδικό στο είδος του!

Τι περιλαμβάνει η συσκευασία;

1 x Aspire Nautilus X ατμοποιητή2 x ανταλλακτικές κεφαλές U-Tech1 x Ανταλλακτική δεξαμενή PyrexΟδηγίες Χρήσης στα Αγγλικά. 

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Nautilus X:

Αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος (Top Filling)

Ο Aspire Nautilus X προσφέρει γρήγορη αναπλήρωση υγρού χωρίς διαρροές, από το πάνω μέρος, όπως και ο Cleito. Έτσι, μπορείτε να γεμίσετε το tank των 2ml σε δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα εμποδίζετε και τη φθορά του ατμοποιητή σας.

Έλεγχος ροής αέρα (Air–flow)

Ο Aspire Nautilus X διαθέτει ρυθμιζόμενη ροή του αέρα στο πάνω μέρος. Έτσι δεν κινδυνεύετε να εμποδίσετε το airflow με τα χέρια σας όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Επίσης, με αυτόν τον σχεδιασμό της ροής του αέρα,  ο Nautilus X δεν έχει καθόλου διαρροές, καθώς η βάση του είναι συμπαγής.

Κεφαλές U-Tech Νέας Τεχνολογίας

Οι κεφαλές U-Tech που χρησιμοποιεί ο Aspire Nautilus Χ είναι 1.5ohm και 1.8ohm και προορίζονται για χρήση στα 14 – 20 Watts και 12 – 16 Watts αντίστοιχα. Ο θαλάμος U-Tech, ο οποίος έχει σχήμα ‘U’, επιτρέπει στον ατμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου να ρέει μέσα από τις σπείρες Kanthal δύο φορές πριν από την έξοδό του. Αυτή η διαδικασία ενισχύει τη γεύση αλλά και τη συνολική εμπειρία του ατμίσματος.

Λόγω της τεχνολογίας U-Tech, οι θύρες του air-flow για το συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι τοποθετημένες στο επάνω μέρος του tank, κάτω ακριβώς από το drip tip.

Δυνατότητα αναβάθμισης

Δεν σας καλύπτει το tank των 2ml; Αναβαθμίστε τη χωρητικότητα του Aspire Nautilus X με μια ανταλλακτική δεξαμενή των 4ml και προσαρμόστε τον στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Τόσο απλά!

H απόδοση!
Αρχικά, αξίζει να τονίσουμε ότι λόγω σχεδιασμού είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως και απίθανο, να υπάρξει η οποιαδήποτε διαρροή υγρού αναπλήρωσης.

Εάν λοιπόν φροντίζετε και εσείς από τη μεριά σας να γεμίζετε τον Nautilus X τακτικά με υγρό αναπλήρωσης, τότε τίποτα δεν θα μπορεί να εμποδίσει την απολαυστική εμπειρία σας! Όσο για τη γεύση, αυτός ο ατμοποιητής μπορεί να αναδείξει όλα τα είδη υγρών αναπλήρωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δοκιμάστε από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες γεύσεις και αφήστε τον Nautilus X της Aspire να σας ξεναγήσει στα πιο απολαυστικά μονοπάτια.

Σε ποιους απευθύνεται;
Ο πρώτος Nautilus ήταν και συνεχίζει να είναι μια διαχρονική επιλογή στο άτμισμα για νέους ατμιστές που αναζητούν το κάτι παραπάνω στη γεύση του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους. Ο απλοποιημένος σχεδιασμός και το top-filling κάνουν τον Nautilus X ιδανικό για όσους θέλουν ξεχωριστή γεύση, ελευθερία κινήσεων και ευκολία στη χρήση!

Εάν πάλι πίνετε νερό στο όνομα του original «Ναυτίλου» αλλά θα θέλατε να μπορείτε να τον γεμίζετε από το επάνω μέρος, εύκολα και χωρίς διαρροές ή να απολαμβάνετε λίγο περισσότερο airflow και να χρησιμοποιήτε υγρά αναπλήρωσης High VG χωρίς κανένα πρόβλημα, τότε αυτός ο ατμοποιητής είναι κάτι που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Για εσάς που έχετε βολευτεί με τον Triton και τον Triton Mini, ο Nautilus X μπορεί να σας προσφέρει παρόμοια εμπειρία χωρίς διαρροές και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Ίσως είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά!

Τέλος, τα μόλις 25mm ύψους κάνουν τον Nautilus X έναν διακριτικό ατμοποιητή για όσους δεν θέλουν να τραβούν τα βλέμματα όταν ατμίζουν εκτός σπιτιού. Επομένως, η επιλογή του ατμοποιητή είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Το καλό με τον Nautilus X της Aspire είναι ότι μπορεί να ικανοποιήσει εύκολα όλα τα γούστα!