Aspire Vilter: Οριστικό «αντίο» στο κάπνισμα με την πιο κομψή συσκευή που κρατήσατε ποτέ

Aspire Vilter: Οριστικό «αντίο» στο κάπνισμα με την πιο κομψή συσκευή που κρατήσατε ποτέ

Η επανάσταση στο άτμισμα είναι εδώ και λέγεται... Aspire Vilter! Απευθύνεται σε όλους εσάς που δεν έχετε καταφέρει ακόμα να διακόψετε οριστικά το κάπνισμα, πλέον όμως έχετε διαθέσιμη την πιο κοντινή εμπειρία σε αυτό, που φυσικά είναι κατά 95% λιγότερο βλαβερή, σύμφωνα με ενδελεχείς μελέτες του Δημόσιου Οργανισμού Υγείας της Βρετανίας!

Αφήστε πίσω σας τις τοξικές ουσίες, τον καπνό και τα... τασάκια, διότι το μέλλον έρχεται στη μορφή μιας υπέροχης, κομψότατης high tech συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου, που υπόσχεται να πείσει και τους πιο… θεριακλήδες!

Το Aspire Vilter διατίθεται σε ένα οικονομικό starter kit, που για πρώτη φορά σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και φιλτράκι, το οποίο σε συνδυασμό με το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης, σας προσφέρει την πιο... καπνική γεύση που μπορεί να παράξει μια ηλεκτρονική συσκευή, χωρίς φυσικά τον καπνό! Και χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές και... γόπες...

Αλλά ακόμα και χωρίς το φιλτράκι, αλλά με το γνωστό στόμιο, η απόλαυση παραμένει υψηλή, τόσο για το στόμα σας όσο και για τα… μάτια σας, καθώς πρόκειται ίσως για το πιο καλαίσθητο και κομψό gadget που κρατήσατε ποτέ! Και με όλα τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν συν τοις άλλοις φυσικά, με τη μετάβαση από το κάπνισμα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ... 

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και το καλοκαίρι του 2021 ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο, με το νέο Aspire Vilter! Μια δοκιμή, σε ένα κατάστημα alter ego, θα σας πείσει! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ