Οδηγός Αξεσουάρ Ploom X: Κάλυμμα, Θήκη, Βάση Φόρτισης

Οδηγός Αξεσουάρ Ploom X: Κάλυμμα, Θήκη, Βάση Φόρτισης

Μόλις αποκτήσατε την πιο καινοτόμα, τεχνολογικά εξελιγμένη, συσκευή θερμαινόμενου τσιγάρου και με αυτήν απολαμβάνετε τα καλύτερα χαρμάνια καπνού. Θέλετε όμως ακόμα περισσότερα και να προσαρμόσετε το Ploom X απόλυτα στις ανάγκες και το προσωπικό σας στυλ. Γίνεται! Γνωρίστε τα αξεσουάρ Ploom που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη!

Κάλυμμα Ploom X

Το κάλυμμα πρόσοψης είναι ουσιαστικά η «εμφάνιση» του Ploom X σας αλλά… όχι μόνο! Σχεδιασμένο με το ίδιο μεράκι με τη συσκευή, το μαγνητικό κάλυμμα είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να «ακολουθεί» απαλά την καμπύλη του χεριού σου. Σε σχήμα βότσαλου, ουσιαστικά δεν θα σας πειράζει να το κρατάτε ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή!

Το κάλυμμα προστατεύει αποτελεσματικά τη συσκευή και τον μηχανισμό της, ενώ αφαιρείται εύκολα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση, καθώς ακριβώς από κάτω βρίσκεται το κουμπί και ο σχετικό μηχανισμός. Κυρίως, όμως, προσαρμόζεται απόλυτα στο… μάτι σας και τις στυλιστικές σας επιλογές!

Πώς; Μα με την ευρεία γκάμα επιλογών σε χρώματα που υπάρχει! Μπορείτε να επιλέξετε από τα 12 εκπληκτικά χρώματα, ώστε να δώσετε και το δικό σας… «χρώμα» στη συνήθειά σας! Γιατί να μην έχετε περισσότερα από ένα, ώστε να προσαρμόζεται και η συσκευή ανάλογα με τη διάθεσή σας;

Θήκη Ploom X

Θέλετε να προστατέψετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή σας ή απλά θέλετε να της προσδώσετε ακόμα περισσότερο το δικό σας στυλ; Υπάρχει για εσάς μια καλαίσθητη, ποιοτική δερμάτινη θήκη, στην οποία το Ploom X προσαρμόζεται απόλυτα.

Η θήκη με φινίρισμα κορυφαίου δέρματος πλήρους κόκκου, διαθέτει επένδυση μικροϊνών. Εύχρηστη, αφού κουμπώνει και ξεκουμπώνει αμέσως, διευκολύνει ακόμα περισσότερο το κράτημα του χεριού σας και, κυρίως, διασφαλίζει την απόλυτη προστασία της συσκευής. Σημειώστε ότι μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή χωρίς να την αφαιρείτε.

Και εδώ, η προτεραιότητα έχει δοθεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις: Η δερμάτινη θήκη διατίθεται σε τρία χρώματα (μαύρο, γκρι και μπλε) για να επιλέξετε το δικό σας στυλ. Έτσι, αν εργάζεστε έξω ή βρίσκεστε πολλές ώρες στο πεδίο, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, με τη δερμάτινη θήκη είστε σίγουρος για την ασφάλεια της συσκευής σας!

Επίσης, και εδώ έχετε πολλές επιλογές. Υπάρχει επίσης υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, αν προτιμάτε, αλλά και η θήκη Ploom All-in-1, στην οποία εκτός από τη συσκευή, χωράει και το πακέτο με τα Camel Sticks σας. Όλα μαζί συγκεντρωμένα ώστε να μην τα χάνετε και να μην έχετε καμία έννοια!

Βάση Φόρτισης Ploom X

Είστε από αυτούς που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα καλώδια, ή απλά θέλετε μια σταθερή βάση, όπου θα φορτίζετε μόνιμα την αγαπημένη σας συσκευή; Για εσάς, υπάρχει η βάση φόρτισης, την οποία τη συνδέετε με την πρίζα ή τον υπολογιστή σας, στο σπίτι ή στο γραφείο, ώστε να μην ξεμένετε από μπαταρία ποτέ!

Εύκολα, χωρίς καλώδια και γρήγορα, καθώς με τη βάση ολοκληρώνεται μια πλήρης φόρτιση του Ploom σας σε 90 λεπτά.

Συνδυασμός Αξεσουάρ για Μέγιστη Εμπειρία

Εκτός από τα παραπάνω βασικά αξεσουάρ, υπάρχουν κι άλλα που μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας και να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Υπάρχει το μικρό φορητό δοχείο απόρριψης ράβδων, έτσι ώστε να μην προβληματίζεστε ποτέ για το που θα απορρίψετε τα χρησιμοποιημένα stick σας! Επίσης, οι χρήστες του Ploom X θα εκτιμήσουν και τις ράβδους καθαρισμού, που σε μέγεθος μπατονέτας, μπορούν να αποτελέσουν την άμεση λύση για τον καθαρισμό των όποιων υπολειμμάτων μέσα στη συσκευή, ή να αποτελέσουν το κατάλληλο εργαλείο σε περίπτωση που σπάσει το stick μέσα στη θαλάμη.

Συμπεράσματα

Το Ploom X διακρίνεται και για την απλότητα και την ευχρηστία του, ωστόσο τα αξεσουάρ του μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη και να δώσουν εκτός από λύσεις, σε θέματα μεταφοράς ή προστασίας, και την ανάδειξη του προσωπικού σας στυλ! Καλαίσθητες θήκες μεταφοράς, διαφόρων μεγεθών ώστε αν θέλετε να χωράνε και τα stick σας, σταθερές βάσεις φόρτισης ώστε να μην μπλέκετε -και να μην χάνετε- τα καλώδια, μέχρι και ράβδους καθαρισμού ώστε να διατηρείτε, υπό όλες τις συνθήκες, τη συσκευή σας πάντα καθαρή και λειτουργική!

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω αξεσουάρ για το Ploom X Advanced;

Φυσικά. Είναι εύχρηστα, σε εξαιρετικές τιμές και μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία, τη χρήση αλλά και την όψη της συσκευής σας!

Ποια είναι τα αξεσουάρ που διατίθενται για το Ploom X

Τα αξεσουάρ είναι τα ακόλουθα:

• Κάλυμμα πρόσοψης

• Δερμάτινη θήκη

• Υφασμάτινη θήκη

• Θήκη μεταφοράς

• Θήκη μεγαλύτερου μεγέθους ώστε να χωράει και το πακέτο με τα Camel Sticks

• Βάση φόρτισης

• Φορητό δοχείο απόρριψης ράβδων

• Ράβδοι καθαρισμού

Και φυσικά, μπορείτε να προμηθευτείτε ξεχωριστά και το καλώδιο φόρτισης (USB-C) και τον μετασχηματιστή του.

Τι χωράει σε μια θήκη μεταφοράς Ploom X Advanced;

Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε… Δηλαδή το Ploom X και ένα πακέτο Camel Stick για τη χρήση του.