Ράβδοι Καπνού Camel για το Ploom X: Ποιότητα και Γεύση

Ράβδοι Καπνού Camel για το Ploom X: Ποιότητα και Γεύση

Οι ράβδοι καπνού, ή αλλιώς τα Camel Stick, είναι αυτό που λέμε το συμπληρωματικό αγαθό της πιο καινοτόμας, εξελιγμένης και φιλικής προς τον χρήστη συσκευής θερμαινόμενου τσιγάρου, του Ploom X. Είναι δηλαδή, το «καύσιμο» για τη συσκευή σας, τα καλύτερα χαρμάνια καπνού, τα οποία θερμαίνονται και δεν καίγονται όπως στο παραδοσιακό τσιγάρο, όπερ σημαίνει ότι εσείς απολαμβάνετε τη γεύση και το πλούσιο άρωμά τους, αποφεύγοντας μια σειρά από τα μειονεκτήματα του καπνίσματος, όπως οι δυσάρεστες οσμές, οι λεκέδες στα δόντια και… η στάχτη και τα υπολείμματα!

Τα Camel Sticks αποτελούν έτσι την ιδανική επιλογή για το Ploom X καθώς η ποιότητά τους συνδυάζεται απολύτως με την τεχνολογία της συσκευής σε ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε!

Η Ποιότητα των Ράβδων Camel

Οι ράβδοι Camel παρασκευάζονται από τα φύλλα καπνού, δηλαδή από αυτά τα μεγάλα φύλλα των καπνικών καλλιεργειών (φτάνουν και το μισό μέτρο σε πλάτος) τα οποία έπειτα από ειδική επεξεργασία, το καλύτερο και πιο κατάλληλο μέρος από αυτά καταλήγει στο stick που απολαμβάνετε!

Η καλλιέργεια του καπνού σήμερα πραγματοποιείται σε 100 χώρες του κόσμου, ειδικά για τα Camel Sticks ωστόσο επιλέγονται οι καλύτερες ποικιλίες, με την καλύτερη ποιότητα.

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι συγκεκριμένοι ράβδοι που παρασκευάζονται ειδικά για το Ploom, ακολουθούν όλα τα πρότυπα ποιότητας και σωστής επεξεργασίας. Οι συμβεβλημένοι καλλιεργητές, που βρίσκονται σε περίπου 30 χώρες του κόσμου, εργάζονται ειδικά για το Ploom, ενώ τα φυτά του καπνού καλλιεργούνται είτε σε θερμοκήπια είτε σε εκτάσεις, για 60 ημέρες πριν από τη φύτευση. Από τις καλλιέργειες αυτές συλλέγονται μόνο τα ώριμα φύλλα. «Ώριμα» γίνονται όταν η συλλογή τους γίνει την κατάλληλη στιγμή, ώστε να εξασφαλίζονται οι επιδιωκόμενες ιδιότητές τους.

Διαφορετικές Γεύσεις και Εμπειρίες

Οι θερμαινόμενοι ράβδοι καπνού περιέχουν ένα μείγμα τριών τύπων καπνού: Virginia-ωριμασμένη με καμινέτο, διάσημη για την ωρίμανση του καπνού με τα φωτεινά της φύλλα, Burley-μια ποικιλία που ωριμάζει με ελαφρύ αέρα, με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε σχέση με άλλες και oriental, μια αρωματική ποικιλία με μικρά φύλλα καπνού. Το μίγμα αυτό, που λέγεται Activblend, είναι αυτό που εξασφαλίζει την απαράμιλλη γεύση που απολαμβάνετε και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και γεύσεις να επιλέξετε και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις του… ουρανίσκου σας!

Μην ξεχνάτε να απορρίπτετε στα σκουπίδια τα χρησιμοποιημένα sticks όταν κρυώσουν και να μην χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα για τη συσκευή, εκτός από τα ενδεδειγμένα.

Αναλυτικά, για όσους προτιμούν την αυθεντική γεύση καπνού αλλά μια νέα, πολύ πιο πλούσια εμπειρία, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

Teal: απαλή και σύνθετη γεύση καπνού, με έντονες λεπτές νότες που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση στο στόμα.

Burgundy: πλούσιο και αρωματικό για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία καπνού με γλυκές νότες.

Tan: πλούσια, έντονη και γλυκιά γεύση καπνού με εξίσου γλυκιά επίγευση.

Gold: ήπιο και γλυκό, με μία υπέροχη ισορροπία γεύσης και σύνθετων αποχρώσεων.

Silver: μαλακό και αρμονικό σε γεύση, με γλυκό καπνό και λεπτούς αρωματικούς καβουρδισμένους υποτόνους.

Αquamarine: ήπια και σύνθετη γεύση καπνού, με λαμπερές και ξινές νότες.

Συμβατότητα με το Ploom X

Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω, πλέον με το Ploom X έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε το πιο ποιοτικό και αρωματικό μίγμα τριών εξαιρετικών ποικιλιών καπνού, και μάλιστα με τρόπο διαφορετικό από ότι είχατε συνηθίσει: Η θέρμανση και όχι η καύση προκαλεί αυτή την απαράμιλλη γευστική και αρωματική εμπειρία, ενώ είναι κατά πολύ λιγότερο βλαβερή για τον οργανισμό.

Τα camel sticks είναι τα μόνα συμβατά προϊόντα με το Ploom X και ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς το μίγμα Activblend όταν θερμαίνεται με την τεχνολογία Heatflow δημιουργεί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη ράβδο στη θαλάμη και απλά να αγγίξετε τη συσκευή. Σας μένουν 5 ολόκληρα λεπτά απόλαυσης!

Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, παράγεται υψηλότερη θερμότητα -περίπου 300 βαθμοί Κελσίου- που διατηρείται σε όλη τη διάρκεια της χρήσης, διασφαλίζοντας έτσι ότι η απόλαυση είναι η ίδια διαρκώς, χωρίς περιορισμούς. Το Heatflow επιτρέπει την ομαλή ροή αέρα γύρω από τη ράβδο που χρησιμοποιούμε κατά τη διαδικασία της θέρμανσης, γεγονός που καθιστά την εμπειρία την εισπνοής του καπνού ακόμα πιο απολαυστική. Σημειώστε ότι το stick που θερμαίνεται δεν έρχεται ποτέ σε άμεση επαφή με την πηγή της θέρμανσής του.

Συμπεράσματα

Όταν αποφασίζετε να κάνετε τη μετάβαση από το παραδοσιακό κάπνισμα στο Ploom X, γνωρίζετε πλέον ότι αυτό που εισπνέετε και απολαμβάνετε, είναι το καλύτερο χαρμάνι από διάφορες υψηλής ποιότητας καπνικές καλλιέργειες, το οποίο δημιουργεί μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από το συμβατικό τσιγάρο, μιας και εδώ ο καπνός θερμαίνεται και δεν υπάρχει η πιο βλαβερή, και γεμάτη δυσάρεστες οσμές και κατάλοιπα, καύση. Κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε την αγαπημένη σας γεύση, από τις επιλογές που διατίθενται και… καλή απόλαυση!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι οι ράβδοι καπνού ploom;

Πρόκειται για τα καλύτερα χαρμάνια καπνού, που συμπυκνώνονται σε μικρές ράβδους (sticks) συμβατά με το Ploom X, τα οποία θερμαίνονται και δεν καίγονται όπως στο παραδοσιακό τσιγάρο. Αυτό σημαίνει ότι εσείς απολαμβάνετε τη γεύση και το πλούσιο άρωμά τους, αποφεύγοντας μια σειρά από τα μειονεκτήματα του καπνίσματος, όπως οι δυσάρεστες οσμές, οι λεκέδες στα δόντια και… η στάχτη και τα υπολείμματα! Διατίθενται σε πακέτα των 20 sticks, ενώ το κάθε ένα, από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσετε με ένα άγγιγμα τη συσκευή, διαρκεί περίπου πέντε λεπτά.

Τι χαρμάνι καπνού βρίσκεται στα Camel Sticks μου;

Οι θερμαινόμενοι ράβδοι καπνού περιέχουν ένα μείγμα τριών τύπων καπνού: Virginia-ωριμασμένη με καμινέτο, διάσημη για την ωρίμανση του καπνού με τα φωτεινά της φύλλα, Burley-μια ποικιλία που ωριμάζει με ελαφρύ αέρα, με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε σχέση με άλλες και oriental, μια αρωματική ποικιλία με μικρά φύλλα καπνού. Το μίγμα αυτό, που λέγεται Activblend, είναι αυτό που εξασφαλίζει την απαράμιλλη γεύση που απολαμβάνετε και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Camel Sticks με άλλα προϊόντα θέρμανσης καπνού;

Όχι. Τα Camel Sticks παρασκευάζονται ειδικά για το Ploom X, κι επίσης δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες ράβδους για τη συσκευή αυτή.

Πόσο διαρκούν τα Camel Sticks;

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσετε με ένα άγγιγμα τη συσκευή, το κάθε stick διαρκεί περίπου πέντε λεπτά. Συνιστάται να το απορρίπτετε στα σκουπίδια μετά από λίγα λεπτά και αφού κρυώσει.

Θα προκαλέσω βλάβη σε περίπτωση που πιέσω τη ράβδο καπνού Camel Sticks μέσα στο θάλαμο θέρμανσης;

Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί βλάβη σε ένα Ploom X, εξαιτίας της ποιότητας κατασκευής του και του περιβλήματος από αλουμίνιο, που προστατεύει τον μηχανισμό του. Ωστόσο, είναι πιθανό η ράβδος ή υπολείμματά της να σπάσουν και να παραμείνουν μέσα στον θάλαμο. Διατίθενται ειδικές ράβδοι καθαρισμού, με τις οποίες εύκολα και γρήγορα μπορείτε να καθαρίσετε τον θάλαμο και να αφαιρέσετε το stick. Σε περίπτωση βλάβης της συσκευής, υπάρχει η δυνατότητα επανεκκίνησής της που μπορεί να λύσει το πρόβλημα, αλλιώς, υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο με τεχνική ομάδα υποστήριξης για να σας βοηθήσει.