Έφτασε η 3η γενιά του θρύλου και είναι καλύτερη από ποτέ!

Έφτασε η 3η γενιά του θρύλου και είναι καλύτερη από ποτέ!

Τι είναι αυτό που μετατρέπει έναν πρωταθλητή σε πραγματικό… θρύλο; Μα η διάρκεια παραμονής του στην κορυφή! Και ο θρύλος των ατμοποιητών, ο Aspire Nautilus, παραμένει ο κορυφαίος όλων φτάνοντας αισίως στην Τρίτη γενιά του και μας υπόσχεται περισσότερα από ποτέ!

Διατηρώντας όλα τα θετικά στοιχεία των προκατόχων του, ο Aspire Nautilus 3 εισάγει καταρχάς τον πρωτοποριακό MTL ατμοποιητή που κάνει το καλό… καλύτερο! Και το ωραίο, όπως θα διαπιστώσετε, ομορφότερο…

Τα χαρακτηριστικά του τα λένε όλα: Μεγάλη χωρητικότητα (2ml), πανεύκολη αναπλήρωση υγρού με το γνωστό συρόμενο καπάκι, ακόμα πιο εύκολη αλλαγή αντίστασης και σύστημα ρύθμισης της ροής του αέρα για όλα τα γούστα με επτά διαφορετικές επιλογές – από τα 0.8mm στα 3.0mm!

Φυσικά, διατηρούνται οι μηδενικές διαρροές, χάρη στη βαλβίδα διακοπής υγρού που λειτουργεί ως προστασία για τον θάλαμο της αντίστασης.

Και επειδή αναφερθήκαμε στην αντίσταση… Θέλετε να διατηρήσετε την αγαπημένη σας αντίσταση ή να δοκιμάσετε μια καινούργια; Είναι συμβατές όλες οι αντιστάσεις της σειράς Nautilus, ώστε να επιλέγετε εσείς ακριβώς τη γεύση, αλλά και την ποσότητα ατμού, που προτιμάτε!

Και για εσάς που παίρνετε πολύ σοβαρά και την εμφάνιση και θέλετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο να είναι ακριβώς… του γούστου σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με το mod του Aspire Zelos 3, το οποίο εκτός από τη high-tech κομψότητα, σας προσφέρει την απόλυτη ποιότητα κατασκευής και αυτονομίας!

Ποτέ το άτμισμα δεν έγινε πιο… προσωπική υπόθεση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ