Ένα κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter ego βρίσκεται δίπλα σας και στις διακοπές!

Ένα κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου alter ego βρίσκεται δίπλα σας και στις διακοπές!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Το ίδιο και η προσμονή να βρεθείτε δίπλα στη θάλασσα. Ξαφνικά, μια σκέψη σκοτεινιάζει την ηλιόλουστη διάθεσή σας. «Τι θα κάνω αν καεί η ανταλλακτική κεφαλή του ηλεκτρονικού τσιγάρου; Λες να ‘χει κοντά κανένα κατάστημα alter ego;»

Οι παραπάνω σκέψεις είναι λογικό να περνάνε από το μυαλό κάθε ατμιστή που σχεδιάζει τις διακοπές του. Άλλωστε ποιος θα ήθελε εκεί που απολαμβάνει το δροσιστικό χυμό του στην παραλία να ξεμείνει από e-liquid;

Εάν έχετε ήδη διαβάσει τον οδηγό επιβίωσης για ατμιστές το καλοκαίρι, στον οποίο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπως το τι πρέπει να πάρετε μαζί σας στις διακοπές αλλά και τι να προσέξετε, τότε θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εδώ που τα λέμε βέβαια, με πάνω από 40 καταστήματα alter ego και δεκάδες σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, είναι δύσκολο να… ξεμείνετε.

 

Παρόλα αυτά, επειδή από το ξεκίνημά μας, βασικός στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στον ατμιστή και να του παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα, μοναδική εξυπηρέτηση, προνομιακές τιμές και φυσικά εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του ατμίσματος, καλό θα είναι να κάνετε τις προμήθειές σας (υγρό αναπλήρωσης, ανταλλακτικές κεφαλές, μπαταρίες, φορτιστές, powerbank) ΠΡΙΝ φύγετε για διακοπές.

Ακόμα κι αν δεν φύγετε για διακοπές, αλλά λόγω καλοκαιριού έχετε λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή σας και θέλετε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας για να δείτε τα νέα μας προϊόντα, να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας και να κάνετε τις αγορές σας κερδίζοντας με την alter ego Κ€ΡΔΙΖΩ, θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Μην ξεχνάτε ότι η επίσκεψη στα καταστήματα alter ego είναι μια μοναδική εμπειρία!
Επίσης, μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι να προμηθεύεστε τα είδη για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας από την alter ego που διαθέτει μόνο TPD compliant προϊόντα (σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία) και όχι από ανώνυμα μικρά ή μεγαλύτερα σημεία πώλησης που διαθέτουν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας. Άλλωστε ένας βασικός λόγος που γίνατε ατμιστές, είναι για να κάνετε καλό στην υγεία σας. Απόλαυση ναι, αλλά πάντα ασφαλής!

Γι’ αυτό μην αφήσετε τίποτα στην τύχη! Ενημερωθείτε σήμερα για τα καταστήματα και τα σημεία εξυπηρέτησης alter ego σε όλη την Ελλάδα, για να ξέρετε πού να απευθυνθείτε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας αν χρειαστεί. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές… στην απόλαυση!