Εξασφαλίστε τη μάξιμουμ προστασία και καθαρότητα του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου και… ατμίστε ελεύθερα

Εξασφαλίστε τη μάξιμουμ προστασία και καθαρότητα του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου και… ατμίστε ελεύθερα
Στην εποχή της πανδημίας που διανύουμε, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους κανόνες υγιεινής, ώστε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τα ανεπιθύμητα μικρόβια. Οι ατμιστές, που φέρουμε διαρκώς μαζί μας την αγαπημένη μας συσκευή και συχνά την αφήνουμε ή την ακουμπάμε σε διάφορους χώρους, έχουμε τους λόγους μας να λαμβάνουμε κάποια επιπλέον μέτρα.

Στην alter ego, έχουμε μία συνολική πρόταση για εσάς ώστε να διασφαλίσετε ότι όλα τα μικρόβια μένουν μακριά! Πώς; Εύκολα και πολύ οικονομικά!

Πως να προστατευθείς όπου και αν είσαι:

Η Aspire με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες δημιούργησε το Degerm. Μία πολύ μικρή συσκευή τσέπης που σε μόλις 30 δευτερόλεπτα καθαρίζει το επιστόμιο του ηλεκτρονικού τσιγάρου από οποιοδήποτε μικρόβιο. Το Aspire Degerm λειτουργεί με ακτίνα UV που καθαρίζει άμεσα το επιστόμιο ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια θέλετε. Το μέγεθός του είναι πολύ μικρό ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας και η μπαταρία των 400mah σας παρέχει σιγουριά χρήσης όλη την ημέρα!

Προμηθευτείτε τη νέα συσκευή καθαρισμού επιστομίων της Aspire, την Degerm. Εύκολα και απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 30 δευτερόλεπτα καθαρίζει με τη χρήση υπεριώδους ακτίνας το επιστόμιο από όλα τα μικρόβια! Διατίθεται μόλις στα 14,90 ευρώ!

Πως θα έχουμε πάντα τον καθαρότερο ατμοποιητή

Τώρα που εξασφαλίσαμε την καθαρότητα του επιστομίου, πάμε να δούμε πως θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και στον ατμοποιητή μας! Στην alter ego, μπορούμε να βρούμε το Max Cleaner! Το απόλυτο και μοναδικός καθαριστικό ατμοποιητών που εδώ και καιρό βρίσκουμε στην Ελληνική αγορά!  Το καθαριστικό ατμοποιητών Max Cleaner της Factor μας εξασφαλίζει σε μόλις 10 λεπτά έναν καθαρό και άοσμο ατμοποιητή, χωρίς υπολείμματα και μικρόβια. Πραγματικά σαν να τον αγοράσατε μόλις τώρα! Το Max Cleaner καθαρίζει άμεσα ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ξεχασμένων ατμοποιητών που το υγρό αναπλήρωσης έχει στεγνώσει μέσα στην δεξαμενή χωρίς να χρησιμοποιεί κάποια τοξική ουσία! Εύκολα, απλά και πάμφθηνα!

Δείτε εδώ τις οδηγίες χρήσης του:

 

Διατίθεται από τα 3,90 ευρώ, για πολλές χρήσεις!

Αποκτήστε και τα δυο προϊόντα, σε μοναδική προσφορά με μόλις 17,50 ευρώ συνολικά ατμίζετε με ασφάλεια, κρατώντας τα μικρόβια μακριά από τη συσκευή σας!