Γιατί όλοι θέλουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A8 mini kit;

Γιατί όλοι θέλουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A8 mini kit;
Tο ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A8 είναι ένα μικρό και τόσο διακριτικό mod που πρέπει να το δείτε από κοντά για να το πιστέψετε!

Μέχρι όμως να βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα alter eGo το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς και τη ζωηρή φαντασία σας είναι να το περιγράψουμε!

Το mod alter eGo A8 είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας alter eGo και ήρθε να καλύψει την ανάγκη των ατμιστών και των ατμιστριών για υψηλού επιπέδου άτμισμα και κομψότητα. Το mini μέγεθός του το βοηθά να κρύβεται άνετα ακόμα και σε μια γυναικεία παλάμη, ενώ η λειτουργικότητά του μπορεί να συγκριθεί με αυτήν κορυφαίων mods της αγοράς.

Εάν λοιπόν σκεφτόσασταν να αναβαθμίσετε το άτμισμά σας, αλλά τα mods του εμπορίου σας καθυστερούσαν λόγω μεγέθους, να μερικοί λόγοι να το κάνετε αποκτώντας το alter eGo A8 mini!

Λίγα λόγια για το alter eGo A8 mini…

Εκτός από την εμφάνισή του που κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά αυτό το mod έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που δείχνει.

Επιγραμματικά αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το μικρό και θαυματουργό mod διαθέτει:

  • Τεχνολογία ελέγχου της θερμοκρασίας (TC)

  • Εμφάνιση της ώρας σε πραγματικό χρόνο (RTC)
  • Λειτουργία Bypass

  • Λειτουργία VT

  • Προστασία οθόνης OLED

  • Μέγιστη ρύθμιση ισχύς: 60W

Τα παραπάνω από μόνα τους είναι αρκετά όμως το alter eGo A8 mini σας προσφέρει και κάτι ακόμα! Υποστηρίζει τη δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής για να ατμίζετε πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Συνδυάστε το με τον ατμοποιητή alter eGo A8 pro mini!

Ένα mini ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από έναν mini ατμοποιητή υψηλών αποδόσεων και επιδόσεων. Αυτός δεν είναι άλλος από τον alter eGo A8 pro mini!

Η καινοτόμα κατασκευή του ατμοποιητή δεν επιτρέπει καμία διαρροή κατά το άτμισμα και άρα σας προφυλάσσει από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης, το καινοτόμο design του σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα αντιστάσεων που υποστηρίζει και τη ρύθμιση air flow κάνουν αυτόν τον ατμοποιητή το νούμερο 1 στις προτιμήσεις των ατμιστών.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, ο ατμοποιητής alter eGo A8 pro mini έχει χωρητικότητα 2ml και κεφαλή BF στα 0.6ohm. Επίσης είναι συμβατός με όλη την γκάμα ανταλλακτικών κεφαλών της σειράς BF (0.5ohm, 0.6ohm, 1.0ohm, Clapton 1.5ohm, Ni 0.2 ohm, Notch Coil 0.25ohm και επισκευάσιμη RBA κεφαλή), ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές.

Συνδυάστε το με το alter eGo A8 mini mod και αποκτήστε ένα ισχυρό και απόλυτα λειτουργικό ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Γνωρίζοντας το μοναδικό αποτέλεσμα που προσφέρουν τα δύο αυτά προϊόντα, δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε το alter eGo A8 mini Kit σε δύο διακριτικά χρώματα και σε προνομιακή τιμή! Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα alter eGo ή το e-shop μας για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!