5 γυναικεία ηλεκτρονικά τσιγάρα που θα λατρέψετε!

5 γυναικεία ηλεκτρονικά τσιγάρα που θα λατρέψετε!
Καλό το μαύρο, το ασημί και το λευκό, αλλά γιατί να μην μπορείς να ταιριάξεις μία αξιόπιστη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με τη girly διάθεσή σου; Στην alter ego όλα γίνονται!

Αν και το χρώμα δεν θα έπρεπε να περιορίζει κανέναν ατμιστή, αντίθετα θα πρέπει να τον απελευθερώνει και να του φτιάχνει τη διάθεση, πολλές γυναίκες αναζητούν ένα πιο γυναικείο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο να ταιριάζει με τη θηλυκότητά τους και γιατί όχι… και με το στυλ τους. Άλλωστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί ένα αξεσουάρ, οπότε μπορεί πολύ εύκολα να ολοκληρώνει ένα look.
Παρακάτω θα δείτε τις διάφορες εναλλακτικές κορυφαίων ηλεκτρονικών τσιγάρων για όσες θέλετε να βάλετε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά σας (χωρίς να θυσιάζετε ποιότητα και απόδοση)! Και το καλύτερο; Αυτές οι συσκευές πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις:
  • Έχουν cool design

  • Είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής

  • Είναι εύκολες στη χρήση

  • Δεν φαίνονται δυσανάλογες στο χέρι

  • Προσδίδουν θηλυκότητα!

1. Aspire K2 & K3 kits

Οι ροζ μπαταρίες των K2 και K3 της Aspire είναι η επιτομή του γυναικείου ηλεκτρονικού τσιγάρου! Πρόκειται για δύο διακριτικά ηλεκτρονικά τσιγάρα, σε μέγεθος στυλό, τα οποία είναι ιδανικά για κάθε στιγμή. Είναι εύκολα στη χρήση, με 1.8-2ml χωρητικότητα ατμοποιητή και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Επιλέξτε μία από τις δύο συσκευές ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε και κάντε εντύπωση με το νέο και πολύ trendy αξεσουάρ σας! Εάν πάλι δεν αγαπάτε το ροζ η μαύρη εκδοχή είναι πολύ chic και ταιριάζει με όλα.

2. Aspire PockeX AIO

Το μέγεθος του Aspire PockeX AIO είναι λίγο μικρότερο από το iPhone 5s και αυτό σημαίνει ότι θα χωράει και στο βραδινό τσαντάκι μαζί με τα κλειδιά και το κραγιόν σας. Η καινοτόμος σχεδίαση της συσκευής κάνει εύκολη την αναπλήρωση υγρού, και την αλλαγή της αντίστασης, και διατίθεται σε 6 χρώματα, μεταξύ των οποίων το ροζ χρυσό και το rainbow, που δεν μπορούν παρά να σας κερδίσουν!

3. Aspire Zelos kit

Το Aspire Zelos είναι η μικρή και εργονομική μπαταρία (mod) της Aspire, με καμπυλωτό σχεδιαμό, μέγιστη ισχύ τα 50W και  ποικίλες ρυθμίσεις (θερμοκρασίας, τάσεως και ισχύος). Ανάλογα με τις αντιστάσεις που θα σας προτείνουν οι vape experts στα καταστήματά μας, μπορείτε εσείς να ρθυμίσετε την ποσότητα ατμού που σας ευχαριστεί. Γεμίζει εύκολα και διατίθεται σε ένα καταπληκτικό, έντονο, κόκκινο χρώμα που μπορεί να γίνει εύκολα… το σήμα κατατεθέν σας!

4. Vaporesso Tarot Mini & Nano

Είναι διαφοερεικά, είναι trendy και έχουν και την υπογραφή της Vaporesso! Τα Vaporesso Tarot Mini και Vaporesso Tarot Nano Έχουν πολλά και πρωτότυπα χαρακτηριστικά (σύστημα OMNI Board, Eco Universal Coil κλπ.), απίστευτη απόδοση και απαράμιλλη γεύση υγρού.Αυτό που πραγματικά τραβά την προσοχή είναι τα υπέροχα εικαστικά θέματα της συσκευής. Από όλη τη συλλογή ξεχωρίζουν 3 για τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς τους που αγαπούν όλες οι γυναίκες.

Σε κάθε περίπτωση, τα χρώματα δεν έχουν φύλο! Μπορεί να είστε γυναίκα και να αγαπάτε το μπλε ή άνδρας που λατρεύει το κόκκινο. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα και το e-shop alter ego για να βρείτε προϊόντα που σας ταιριάζουν και… keep vaping!