Γνωρίστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A7 [alter eGo Academy]

Γνωρίστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο alter eGo A7 [alter eGo Academy]
Πρόκειται για ένα από τα νεότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα στην οικογένεια της altereGo, το οποίο, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Φυσικά θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει αυτή τη συσκευή τόσο μοναδική;

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Το alter eGo A7 είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιγάρο με ύψος μόλις 11cm και διάμετρο 1,6cm περίπου. Αυτό όμως δεν το εμποδίζει καθόλου από το να είναι και θαυματουργό!

Διαθέτει 1,8 ml χωρητικότητα υγρού, δυνατή και αποδοτική μπαταρία 1100 mAh, λειτουργία pass-through και φωτεινή ένδειξη μπαταρίας, ενώ ταυτόχρονα είναι συμβατό με κεφαλές 1,0 ή 0,5 Ohm.

To μοντέρνο, κομψό και διακριτικό design του σε συνδυασμό με την μοναδική απόδοσή του είναι αυτά που το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή, αλλά και μια μοναδική πρόκληση για έναν πιο έμπειρο ατμιστή.

Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η επιλογή της κεφαλής, αν και εμείς θα σας προτείναμε να τις δοκιμάσετε και τις δύο πριν αποφασίσετε ποια ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που θέλετε να ατμίζετε.

Εάν λοιπόν θέλετε να μάθετε για τη διαφορά μεταξύ των δύο κεφαλών, να δείτε μια αναλυτική παρουσίαση της συσκευής και να γίνετε μάρτυρες της δυνατής απόδοσής της, δεν έχετε παρά να κάτσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε ένα ακόμα alter eGo Academy με την Κατερίνα Χιωτίνη. Επίσης, μέσα από το video θα αντλήσετε πληροφορίες για το πώς θα κάνετε τη συντήρηση του ατμοποιητή, πώς θα αλλάξετε κεφαλή και φυσικά, πώς θα γεμίσετε το alter eGo Α7 με μοναδικά, γευστικά υγρά αναπλήρωσης!

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του altereGoA7:

 

 

Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για όλα τα καινούργια video της alter eGo Academy. Σας περιμένουμε!